• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

11:34

JANJUŠ NAPUSTIO ZADRUGU - PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA! Nakon žestokog NASILJA i tuče sa Minom i Mensurom, doneli ODLUKU (VIDEO)

Rijaliti

JANJUŠ NAPUSTIO ZADRUGU - PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA! Nakon žestokog NASILJA i tuče sa Minom i Mensurom, doneli ODLUKU (VIDEO)

Podeli vest

Burno veče u "Zadruzi" ga je koštalo

Marko Janjušević Janjuš sinoć je ušao u brutalni sukob sa Minom Vrbaški i Mensurom Ajdarpašićem, o kome detaljnije možete čitati OVDE.

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

NAJSTROŽA KAZNA?! Brutalno NASILJE - Janjuš povredio Minu, PRELOM RUKE?! Nisu mogli da ga ZADRŽE - DRAMA U KUĆI (VIDEO)

Nakon što je povredio Minu, produkcija je hitno reagovala i izvela ga iz Bele kuće.

Foto: TV Pink printscreen

Bivši košarkaš je napustio imanje i otišao u režiju, da "malo iskulira" kako se čuje i na snimku, ali ga i dalje nema na imanju.

TRESLE SE KAMERE - posle TUČE, pao divlji S*KS! Zavukla mu se u krevet, menjali POZE - ona gore, pa sa strane, LUDNICA u pabu (VIDEO)

(VIDEO) NIKAD GORE JUTRO U ZADRUZI! PET TUČA ZA SAT VREMENA! Nije se znalo ko koga UDARA- obezbeđenje odmah REAGOVALO!

Da li će se vratiti i da li će dobiti kaznu za svoje ponašanje, ostaje da vidimo.

 

 

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija