• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

12:14

BRUTALNE KAZNE! Produkcija donela VAŽNU ODLUKU - nakon PET TUČA, poslali pismo! Nastao novi SKANDAL kada se JANJUŠ VRATIO (VIDEO)

Rijaliti

BRUTALNE KAZNE! Produkcija donela VAŽNU ODLUKU - nakon PET TUČA, poslali pismo! Nastao novi SKANDAL kada se JANJUŠ VRATIO (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugari nisu znali šta ih je snašlo!

Jutros je u Beloj kući izbio potpuni haos, pa je bilo čak pet tuča za samo sat vremena (detaljnije čitajte ovde).

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

(VIDEO) NIKAD GORE JUTRO U ZADRUZI! PET TUČA ZA SAT VREMENA! Nije se znalo ko koga UDARA- obezbeđenje odmah REAGOVALO!

Prvi okršaj imali su Mensur i Janjuš. Bora Santana i Mlađan Jovanović došli su u neviđeni sukob zbog Nine Babić. Naime, sve je počelo ispred kupatila, dok se Nina tuširala, a Bora je hteo po svaku cenu da uđe unutra (čitajte ovde).

Foto: printscreen

Takođe, Miljana i Zola su imali brutalnu svađu. Bivši ljubavnici prvo su se gurali, zatim pljuvali i vređali, a onda su haos nastavili u dvorištu (više o tome ovde).

Foto: TV Pink printscreen

I najžešći sukob imali su Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, kada se Janjuš zaleteo 

Prudukcija je odmah reagovala, pa je stiglo pismo koje je pročitao Veliki šef.

- Mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja kažnjeni su Zola, Mensur i Mlađa, a nedeljnim honorarom kažnjeni su Nina, Bora Santana i Janjuš. Zbog šaputanja, nedeljnim honorarom kažnjene su i Jelena Pešić i Nataša Radan.

MILJANA I ZOLA U BRUTALNOM SUKOBU! Pao, pljunula ga, BRUTALNA SCENA! Bila sam TRUDNA sa tobom - UŽAS U KUĆI (VIDEO)

Zadrugarima se ovo nije dopalo, pa su nastavili da se svađaju, kada je umalo nastao još jedan skandal.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija