• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

26.02.2020

13:23

SVI FRAJERI ANE KORAĆ! Navikla je da ŽIVI NA VISOKOJ NOZI - jedan joj je PLAĆAO OPERACIJE, drugi KRPICE, a za njega možda NI NE ZNATE!

Rijaliti

SVI FRAJERI ANE KORAĆ! Navikla je da ŽIVI NA VISOKOJ NOZI - jedan joj je PLAĆAO OPERACIJE, drugi KRPICE, a za njega možda NI NE ZNATE!

Podeli vest

Poznato je da starleta Ana Korać živi život "na visokoj nozi", a da se mnogi pitaju otkud njoj toliko novca, budući da samo učestvuje u rijaliti programima i snima spotove

Za Anu kruže priče da ima sponzore i da se bavi elitnom prostitucijom, što je ona više puta demantovala.

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

BRUTALNE KAZNE! Produkcija donela VAŽNU ODLUKU - nakon PET TUČA, poslali pismo! Nastao novi SKANDAL kada se JANJUŠ VRATIO (VIDEO)

Ana Korać godinama je patila za svojim prvim momkom. Kako su rekli bliski izvori Koraćeve iz Ivanjice, ova zadrugarka je tokom svog srednjoškolskog doba bila u ljubavnoj vezi sa sugrađaninom Borislavom Mihailovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borislav Mihailović (@bolemihailovic) on Jan 7, 2020 at 2:50pm PST

 

 - Prvo je bilo sve super između njih, a onda su krenuli problemi. Borislav je preko Aninih prijatelja često znao da joj šalje cveće na kućnu adresu kada se posvađaju. Međutim, Anu je povredilo kada je saznala da ju je Borislav prevario sa drugom devojkom, zbog čega je godinama patila. Evo, a sada je ona drugoj devojci uzela dečka. Karma -  rekao je svojevremeno za Pink.rs izvor blizak Koraćevoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borislav Mihailović (@bolemihailovic) on Jan 26, 2020 at 11:26am PST

 

Ana je u Zadruzi 1 tvrdila da je sa Karlom bila u ozbiljnoj vezi, a onda se u javnosti (Republika.rs), oglasio njegov prijatelj Suki koji navodi da je to bila samo usputna afera, iako je sa Ana sa Karlom nekoliko puta putovala u Hrvatsku. Ana Korać je, navodilo se, na sve načine pokušavala da rasturi brak izvesnom Karlu Filiću iako je njegova žena tada bila trudna, nakon čega je on poludeo i obećao da će Koraćevoj napraviti pakao od života kad izađe iz rijalitija. 

Foto: Instagram/suki_keso

Ime Suada Keserovića Sukija iz Rijeke se, pored imena Karla, često dovodi u vezu s kontroverznom zadrugarkom iz Ivanjice Anom Korać. Pored Ane, on je bio u vezi sa Zerinom Hećo, Ivom Grgurić i Tamarom Đurić.

On je za medije otkrio sve o svom odnosu sa Koraćevom, te priznao da su se upoznali dok je ona bila u kombinaciji sa Karlom, ali da su ubrzo, kroz zajednička druženja, shvatili da su se pojavile varnice među njima.

MILJANA PRETILA DARKOVOJ VERENICI: Znam gde ŽIVITE, on će biti samo MOJ! Znam da iznajmljujete stan, upravo sam u vašem KOMŠILUKU...

Ana Korać je čak i priznala da je bila u vezi sa kontroverznim Sukijem. 

Foto: facebook/Ana Sević

Beogradski biznismen Danijel Nedeljković bio je u vezi sa učesnicom "Zadruge" Anom Korać avgusta meseca 2017. godine. On i starleta su se upoznali Crnoj Gori u avgustu prošle godine i bili zajedno sve do njenog ulaska u rijaliti.

Ana Korać je paralelno sa Danijelom bila u vezi i sa Filipom Mijatovim, koji je svojevremeno za “Informer” ispričao sve o njihovom odnosu. Filip Mijatov koji je bio oženjen kada je bio sa Anom u vezi i otkrio njeno pravo lice:

Foto: tvin.rs/Stanislav Lonhard

- Ana voli momke sa parama, njeni su prohtevi veliki, troši za dan više od 10.000 evra. Meni su zapalili auto zbog Ane, dao sam joj na korišćenje Maserati, ali eto izgoreo je - rekao jednom prilikom za "Svet".

Đorđe Zafirović zvani Zafir (37), koji je 2018. godine ubijen, bivši je zet kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca ali i bivši dečko Ane Korać koja se tada nalazila u rijalitiju "Zadruga 2". 

Podsetimo, Janjuš i Ana su bili izuzetno bliski u prvoj sezoni "Zadruge", a i dan danas se spekuliše da je između njih bilo nešto više od prijateljstva.

Foto: Printscreen You Tube

Marko Marković, bivši zadrugar, takođe je bio bivši dečko Ane Korać, sa kojim je ona imala kratku romansu u Zadruzi 2. Posle Ane, Marka je dohvatila i Mina Vrbaški, ali je danas on u srećnoj vezi sa Stanijom Dobrojević.

Foto: printscreen

- Povodom toga što dotična negira vezu sa mnom imam da kažem da mi i nismo bili u vezi - zatvoren prostor čini čuda, pa sam morao na neki način da ubijam dosadu - ironično je izjavio jednom Marković za Blic.

Pored navedenih Aninih partnera, spominje se da je bila u vezi sa Dejanom Popovićem Tigrom. Koraćeva je svojevremeno uporno tvrdila da je Tigar samo njen prijatelj i da ništa više osim druženja nisu imali, a pojedine zadrugarke su je oštro demantovale.

Naime, na fotografijama Ana i biznismen su na intimnoj večeri, pripijeni jedno uz drugo. Tigar na jednoj fotografiji drži Koraćevu za grudi, što njoj očigledno nimalo ne smeta, naprotiv, ona se samo samo smeška i uživa u njegovim dodirima, dok mu sedi u krilu.

Kako je jedna emisija saznala Ana je bila i u vezi sa izvesnim Isusom, ali se o tome nikada nije izjašnjavala. 

Takođe, pričalo se da je Ana Korać bila u vezi i sa Slobom Radanovićem, što je njegova bivđa supruga Kija Kockar i potvrdila za Informer.rs

Foto: pink.rs

I napokon, u Zadruzi 2 Ana je pronašla i svog današnjeg verenika Davida Dragojevića, koji je ušao u Zadrugu kao verenik Aleksandre Subotić, a izašao kao dečko Ane Korać. Premda se stalno svađaju u Zadruzi 3, ishod njihove veze će ostati neizvestan.

Foto: Printscreen You Tube

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija