• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

01.03.2020

18:18

RAZOČARANA SAM, KRAJ?! Sanja otkrila SVE o odnosu sa Matorom - javnost za ovo NE ZNA! Jedna stvar će SVE PROMENITI - kad ONA uđe!

Rijaliti

RAZOČARANA SAM, KRAJ?! Sanja otkrila SVE o odnosu sa Matorom - javnost za ovo NE ZNA! Jedna stvar će SVE PROMENITI - kad ONA uđe!

Podeli vest

Biće ludnica

Odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore intrigira javnost od prvog dana kada su priznale da su započele romansu pred milionskim auditorijumom u prvoj sezoni "Zadruge".

VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE - SA PINKA POTVRDILI! Nastaće TOTALNI HAOS kada čujete KO JE u pitanju - njemu neće biti SVEJEDNO!

Njihova veza stavljena je na test kada je Matora odlučila da bude deo treće sezone rijalitija bez Sanje, a stvar se dodatno pogoršala kada je Stankovićeva zamerila svojoj devojci što je poklonila narukvicu Luni Đogani na dočeku Nove godine.

Foto: instagram printscreen/matora23

Sanja je sada otkrila da li su ona i Matora i dalje u vezi.

- Razočarana sam. Javnost nije upućena u neke stvari i tako će i ostati, barem dok ona ne izađe. Ali nisam raskinula, samim tim znači da osećanja i dalje postoje - rekla je Sanja.

JEZIVE POVREDE - RASCEPALA JOJ OBRAZ! Miljana Kulić je unakazila i NJU - Đedoviću previjena glava, ali to nije sve! Teror nad zadrugarima (FOTO)

Njeno učešće joj je super i otkrila šta joj smeta kod nje.

- Što se tiče njenog učešća, super je, osim kad ponekad samu sebe deprimira. Ona i njen opsednuti mozak. Ona je sama sebi najveći neprijatelj. Smeta mi jako što se meša gde joj nije mesto, prvenstveno zbog njenog zdravlja. A drugo, što se ona toliko iznervira da na kraju ponizi sebe psovkama i pljuvanjem kao što smo videli u sukobu sa Mensurom. Tog dečka ja nimalo ne gotivim. Ali tu ona nije bila u pravu, sa čim se slaže i njena majka - rekla je Sanja, pa dodala...

Foto: printscreen/tvpink

- O zadrugarima ne mislim ništa posebno. Dosadni su, loša ekipa. Kada bih komentarisala poslednju "Zadrugoviziju", tu bih mogla da kažem da su me pojedinci oduševili. A razočarao... Ne pratim toliko da bi me neko razočarao. Možda Milica (Kemez) - priča ona.

ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Sleteo sa puta - auto uništen!

Sanja otkrila da li se čula sa Kijom posle "Zadrugovizije" kao i to šta bi prvo rekla Matoroj kad bi ušla u Zadrugu.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

 

- Čula sam se sa Kijom i videla sam se sa njom. Upućena sam u sve. Ali, to ćete morati nju da pitate ako bude želela da vam odgovori. Uz dužno poštovanje Velikog šefa, ne postoji taj novac za koji bih ušla u Zadrugu trenutno. Ali jedva čekam nečiji ulazak, da vidim da li grešim ili ne - zaključila je Sanja, aludirajući na Lunu Đogani.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija