• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

15.03.2020

22:56

ANABELA HTELA DA SE UBIJE! Šok intervju pred ULAZAK - boluje od OPAKE BOLESTI! Luna je za nju MRTVA, kaže - nikad neće biti kao PRE!

Rijaliti

ANABELA HTELA DA SE UBIJE! Šok intervju pred ULAZAK - boluje od OPAKE BOLESTI! Luna je za nju MRTVA, kaže - nikad neće biti kao PRE!

Podeli vest

Pevačica se razočarala u svoju ćerku

Anabela Atijas ušla je "Zadrugu", gde su je "na nož" dočekali ćerka Luna Đogani, bivši muž Gagi Đogani i budući zet Marko Miljković!

Pevačica je pred sam ulazak otkrila da je htela sebi oduzme život zbog problematične ćerke i da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo u poslednje tri godine, koliko se Luna takmiči u rijalitijima.

IZLANULA SE! Anabela je u Zadrugu ušla pod OVIM USLOVIMA - mnogi će je zbog toga ZAMRZETI! Uzeće OGROMNU LOVU!

- Zbog stresa koji trpim tri godine uništena sam zdravstveno! Dobila sam autoimunu bolest štitne žlezde. Ne mogu da gutam, gušim se, osećam jezu, smanjen mi je libido, imam ciklus dva puta mesečno, depresivna sam... Rekla sam psihijatru: "Ja ne mogu više, hoću da se ubijem!" Ne mogu da vam opišem taj osećaj ludila. Luna nijednog momenta nije razmišljala kako se ja osećam, niti o mojim zdravstvenim problemima. I sama je imala ozbiljne psihičke krize, a ubeđivala me da je dobro. Verovala sam joj, ali sada joj ništa ne verujem - ispričala je Anabela.

Foto: Tv pink printscreen

Denserka kaže da je zbog ćerke izgubila i zdravlje i karijeru i brak sa Andrejom Atijasom:

- Nema ništa gore nego kada se dete okrene protiv tebe! Izgubila sam integritet, identitet, porodicu... Sve! Ništa više nemam da izgubim! Tri godine ovde ispiraju usta mojim imenom. Mnogo mi je to teško - rekla je Anabela, a potom se jadala da je mlađe generacije ne znaju kao pevačicu:

DOŠLO JE VREME DA ISPRIČA ISTINU! Oglasio se Andrej Atijas - evo šta je poručio ANABELI! Cela Zadruga bruji o NJEMU (FOTO)

- Dugo se bavim šou-biznisom, došla sam da javnost podsetim na to i da se borim samo za sebe!

Anabela je kukala kako joj na ulici dobacuju da je Grdana! Fanovi rijalitija su je, naime, prozvali zlom vilom jer ne podržava Luninu vezu sa Markom. Uprkos tome, ona nije odolela da još jednom ne potkači Marka, kog nikako neće za zeta!

Foto: TV Pink printscreen

- On je manipulator, očekivala sam da će se Luna pomiriti sa njim. Time ne ide protiv mene, već protiv sebe! Marko je jurio Ivu Grgurić, pa Jelenu Pešić, a Luna ga je molila za ljubav čim je ušla u rijaliti - rekla je Anabela i napomenula da je Luna sa Markom jer je on isti kao Gagi:

LUNA NEMA RAK - ANABELA JE SVE IZMISLILA! Oglasio se njen brat i otkrio SUROVU ISTINU! Atijasova LAŽE iz jednog razloga, sve ISPRIČAO!

- Njihova veza me podseća na moju i Gagijevu. Marko i Gagi su veoma slični, čak su i isti horoskopski znak, a Luna traži oca u svom partneru. Bojim se za nju!

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PODMUKLA Anabela

pre 4 godine

A Kija nije bolesljiva?... Sram bilo ovu Anabelu! Pet godina braka je njena kcerka srusila (tri god. nevencani i dve god. vencani brak izmedju Kije i Slobe). Da je Anabela tada usla i postupila ovako mozda bi se taj brak i spasio (kao mnogi drugi koji su bili u krizi) a Anabela je sve to javnooooooo podrzala! A sto je sad usla - kad je Miljkovic nezauzet decko, sto nije usla na 10 min. da porazgovara sa Lunom o toj bolesti. A setila se da u Zadrugu 1 udje PRVI PUT barabar zajedno sa Kijom na 10 min. i da se raspravlja. Pa snimci postoje!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija