• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

09:20

ŠPANSKA SERIJA! Anabela i Gagi TOTALNO ZARATILI - isplivale TAJNE  - čija su deca, ko je uzimao NOVAC, gde je Atijasova bila 3 godine, a onda i ŠOK DETALJ!

Rijaliti

ŠPANSKA SERIJA! Anabela i Gagi TOTALNO ZARATILI - isplivale TAJNE - čija su deca, ko je uzimao NOVAC, gde je Atijasova bila 3 godine, a onda i ŠOK DETALJ!

Podeli vest

Svađe i prepirke između Anabele Atijas i Gagija Đoganija ne jenavaju, a sada je denser otkrio da pevačica ima potpuno starateljstvo nad ćekama

Luna je prekorila svog oca Gagija Đoganija što je otkrio da Anabela Atijas nije podigla knjižicu svoje ćerke kada je bilo vreme za to.

MIKI ĐURIČIĆ PORUČUJE IZ KUĆNOG ZATVORA: Penzioneri, izdržite, znam kako vam je! I ja sam u izolaciji, ali imam i NANOGICU!

(VIDEO) BOLI TE KU*AC ZA MENE! Dragana grcala u suzama zbog Eda! On joj prišao, a onda je usledila ŠUT-KARTA!

- On je pre dva minuta rekao da neće iznositi stvari iz privatnog života, da će sačekati neko vreme, ali on ne može da izdrži - rekla je Luna nervozno.

Nakon toga, voditelj Milan Milošević je upitao Anabelu koliko joj je finansijski Gagi pomagao oko odgajanja dece, na šta je ona odgovorila sledeće:

Foto: TV Pink printscreen

- Davao je Lunin novac. On je spomenuo neku knjižicu, ta knjižica može uvek da se podigne. On ne zamera sebi što svojoj ćerki nije pomogao pri pucanju slepog creva. Kada je bila životno ugrožena, on ništa nije uradio, a njen očuh joj je pomogao, a on je i dan danas čuva - rekla je Anabela.

- Taj razvod je bio sporazuman. Nisam ni gledao šta piše u tom ugovoru. Kada sam video advokate, ja sam bio zgrožen. Nakon godinu dana ja sam prelistao ugovor i shvatio da je ona preuzela celokupno starateljstvo. Ja nisam znao da ona može da uzme nad decom starateljstvo 100%. Nina je bila non-stop uz mene. Luna je davala novac za nas, to je bilo za mene i moje dete. Anabela nije bila tu tri godine. Tri godine sam bio uz Ninu, a ona je bila po društvenim mrežama - rekao je Gagi.

Više vesti iz Zadruge porčitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija