• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2020

15:07

(VIDEO) MUKA MI JE, NIKO GA NE VOLI! Mina GRCALA u SUZAMA zbog Mensura, otkrila šta je radio posle JEZIVE TUČE sa Čolakom!

Rijaliti

(VIDEO) MUKA MI JE, NIKO GA NE VOLI! Mina GRCALA u SUZAMA zbog Mensura, otkrila šta je radio posle JEZIVE TUČE sa Čolakom!

Podeli vest

Mensur Ajdarpašić nasrnuo je na Baneta Čolaka zbog čega je kažnjen, a sada je Mina Vrbaški priznala kako se ona oseća

Ona je rekla da je Mensura molila da prestane, kao i da zna da njenog dečka niko u kući ne voli.

(FOTO/VIDEO) BANE SE VRATIO U BELU KUĆU! Sav u ZAVOJIMA - lice mu UNAKAŽENO nakon što ga je Mensur PRETUKAO: Imam SEDAM KOPČI, preživeo sam i GORE!

OBIČNA SELJANKA IZ RALJE KOJA JE DOŠLA U BEOGRAD PREKO KREVETA! Zadrugarka NIKAD GORE napljuvala Jelenu Pešić: Nastavi da ŠIRIŠ NOGE!

 - Ne opravdavam njegov način, osuđujem najoštrije. Juče kad sam videla da nije hteo da me pusti, srce je htelo da mi pukne. Koliko god da se mi svađamo, mi se mnogo volimo i ne možemo jedno bez drugog - iskrena je bila Mina.

 - Mislim da se posle ovoga sad što se desilo, da on više neće pisnuti ništa jer mora da bude srećan i zahvalan što je ostao ovde. Dan pre toga nisam mogla da zaspim, bilo mi je muka. Pitao me je šta mi je, rekla sam mu da se loše osećam, da sam iscrpljena, da mi smeta što mi se neke stvari zameraju. I ja sam u trenutku rekla da se gasim, da mi se gase emocije, da sam iscrpljena i on je samo krenuo da se guši u krevetu i otiašao u pab. Posle se ispovraćao. Bilo mi je baš teško - rekla je Mina.

Više vesti iz Zadruge pročitejte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) HAOS U SEKUNDI! Kad je ovo čuo, Bora je POMAHNITAO! Skočio na STO, poleteo ka njima! LUDNICA!
Rijaliti

(VIDEO) HAOS U SEKUNDI! Kad je ovo čuo, Bora je POMAHNITAO! Skočio na STO, poleteo ka njima! LUDNICA!

Nakon završetka "Igre istine", Veliki Šef je po običaju poslao slatke i slane pice kao nagradu za zadrugare. A kao što je običaj da u Belu kuću stigne nagrada, običaj je i da nastane haos prilikom raspodele pica. Povučenim iskustvom od proteklih nedelja, ovonedeljni vođa Branislav Radonić Brendon i omiljena osoba Nikola Orozović pokušali su da razedele picu u miru

28.03.2020

10:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija