• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

18:33

HAOS U PAROVIMA! Učesnica PRIZNALA da se bavila PROSTITUCIJOM - ŠOK OBRT! Javio se NJEN SPONZOR UŽIVO!

Rijaliti

HAOS U PAROVIMA! Učesnica PRIZNALA da se bavila PROSTITUCIJOM - ŠOK OBRT! Javio se NJEN SPONZOR UŽIVO!

Podeli vest

Otkrio sve informacije!

Sanja Mirkov, učesnica "Parova" koja je otvoreno priznala da se nekada bavila najstarijim zanatom i da ju je ujak polno uznemiravao, ima jedanaestogodišnju ćerku koju čuvaju njen bivši svekar i svekrva. Život ove takmičarke ne prestaje da intrigira javnost, a sada se javio jedan muškarac koji kaže da je finansirao Sanju.

SVI U ŠOKU, ČAK I VODITELJKA! Novi ukućanin Parova priznao da je bio U ZATVORU i to zbog VIŠE KRIVIČNIH DELA! (FOTO)

Foto: Happy TV

- Imućan muškarac javio se rekavši da je on finansirao Sanju još u periodu kada je bila maloletna i da kada on nešto nije želeo da joj kupi, ona je histerisala, pa na kraju dobila ono što je htela.

PLAKAO KAO KIŠA! Ovo se do sada NIKADA NIJE DOGODILO - Presedan u PAROVIMA, ON JE NAPUSTIO VILU! (FOTO)

Foto: Happy TV

- Ona je jedno razmaženo derište. Bili smo zaljubljeni, ali ipak je znala da preteruje. Pokazivala je prstom šta je želela, a ja budala sam joj sve ispunjavao. Ali, evo je sad u rijalitiju, kaje se za sve svoje grehe, zaslužila je - otkriva anoniman muškarac kivan na Sanju, jer smatra da mu ona duguje mnogo novca.

VIŠE O PAROVIMA PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija