• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

15.04.2020

21:32

"TA JEFTINA ZABAVA..." Trudna Aleksandra žestoko oplela po DAVIDU I ANI - samo je OVO ZANIMA! BUM

Rijaliti

"TA JEFTINA ZABAVA..." Trudna Aleksandra žestoko oplela po DAVIDU I ANI - samo je OVO ZANIMA! BUM

Podeli vest

Uživa u izolaciji sa partnerom i ponekad gleda "Zadrugu"

Aleksandra Subotić, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" i bivša devojka Davida Dragojevića provodi dane u izolaciji sa emotivnim parnerom Pecom. Naime, ona se pre nekoliko dana vratila iz Crne Gore u Srbiju, te prema prema propisima, oni moraju 28 dana da budu u samoizolaciji.

(VIDEO) BELA KUĆA U DIMU! Luna Đogani NAPRAVILA HAOS - pogledajte šta je uradila! A samo je htela da NAPRAVI VEČERU

Subotićeva je otkrila da li u izolaciji prati "Zadrugu" i kako komentariše to što se njen bivši verenik David Dragojević i Ana Korać sve češće svađaju u rijalitiju.

Foto: printscreen/tvpink

- Iskreno, ne pratim "Zadrugu". Ponekad gledam, a i kad gledam obraćam pažnju na meni drage osobe. A ta jeftina zabava me ne zanima - kratko je rekla Subotićeva na ovu temu.

NIKO MU NE TREBA SEM NJE?! Sloba objavio fotku u njenom ZAGRLJAJU - nije JELENA, a ni MAMA! Evo ko mu pravi društvo u KARANTINU (FOTO)

Podsećamo, Aleksandra se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, a sa partnerom Pecom čeka dečaka. Aleksandra Subotić već ima jedno dete - ćerku Magdalenu koju je dobila u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom Čabarkapom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kod jetrvice u Karlovcima na Božiću ♥️! Hristos se rodi ??♥️

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) дана 7. Јан 2020. у 9:57 PST

 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija