• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

16.04.2020

08:24

ANABELA JE BOLESNA, TREBA JE ODVESTI NA LEČENJE! Šok intervju Bakija B3 - zvala ga PRODUKCIJA DA I ON UĐE! Sve tajne PORODICE ĐOGANI

Rijaliti

ANABELA JE BOLESNA, TREBA JE ODVESTI NA LEČENJE! Šok intervju Bakija B3 - zvala ga PRODUKCIJA DA I ON UĐE! Sve tajne PORODICE ĐOGANI

Podeli vest

Zbog ovoga će nastati nove svađe.

Baki Đogani, poznatiji kao Baki B3 je blizak rođak glavnih aktera rijaliti programa "Zadruga 3", te shodno tome pomno prati dešavanja u kojima učestvuju njegov stric Gagi Đogani, sestra Luna Đogani i bivša snaja Anabela Atijas.

STAVILA LED MEĐU BUJNE GRUDI! Video Kaće Grujić nije za one sa SLABIM SRCE - KLIZI, VLAŽI, MA HAOS! (VIDEO)

S obzirom na to da Anabela i Gagi često ratuju u Beloj kući, Baki je otvoreno rekao šta misli o Anabelinom ponašanju.

- Ne krivim je. Ako je neko psihički loše, ne možete reći da je loša osoba ili majka. Anabela je bolesna, treba joj pomoći, odvesti je na lečenje. I sama je pričala da je i njena majka imala psihičke probleme, moguće da je to genetski - rekao je reper.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Jesu li tebe zvali u "Zadrugu"?

- Da, još pre nego što je počelo. Tad su zvali i Gagija i Sanija. Ali tek sam bio izašao iz "Parova", imam dvoje male dece i potreban sam im. Takođe, imam i dogovor sa ljudima iz "Parova", a nisam neko ko radi iza leđa.

Zašto se Natalija i Sani sada ograđuju od toga da su dobri s Gagijem?

- Ne znam. Sani je naš drug iz detinjstva, s nama je počeo da se bavi plesom. Ne znam zašto svi zaboravljaju da su počeli od Đogani fantastika. Natalija je takođe od nas učila da igra. Jeli smo isti hleb, družili smo se, naši roditelji su se poznavali. Ali to govori o njima.

ZBOG SVAĐE SA KOJIĆEM IZLETELA NA ULICU! Novi detalji - EVO ŠTA JE SEVERINA REKLA U POLICIJI! Zbog ovoga je napravila PREKRŠAJ

Koliko ima istine u tome što Anabela priča o Đoletu, da je on kriv za njen razvod od Gagija?

- To su gluposti. Oni su bili samostalni, niko im se nije mešao u posao i život, pogotovo ne Đole. Gagi je bio frontmen Fanki Džija, on je pravio imidž, birao pesme. Naravno, i Anabela je učestvovala, slikala se i ostalo - otkrio je Baki i dodao da Anabela nije pevala:

- Pevala je Marija Mihajlović, koju je Gagi plaćao. Anabela je otpevala duete "U tvojim kolima" i "Ja imam nekog" i još nekoliko sporednih pesama - objasnio je on.

Foto: TV Pink printscreen

Zašto kad Anabela ne peva loše?

- Pa sad peva, ali tada nije znala. Gagi joj je rekao da se samo slika, na nastupima da otvara usta. Kad su se razdvojili, Anabela je morala da počne da peva.

Da li si nekad bio prisutan kad je Gagi tukao Anabelu, o čemu ona priča?

- Ne. Često sam bio kod njih, prisustvovao njihovim svađama koje su bile toliko žustre da sam morao da izvodim Gagija da prošeta. Ali nijednom je nije udario dok sam ja bio tamo, kunem vam se! 

Znaš li nešto o tome da je Luna dobila alopeciju zbog pretnji koje joj je navodno uputio Đole?

- Imam slike kad je Luna bila mala, na njima se vidi da je imala veoma lošu kosu i taj problem odavno.

Šta misliš o njenoj vezi s Markom, je li to ljubav?

- Ma kakvi. Sećate li se da je Luna govorila da joj treba neko pored nje, da ima podršku. Tako je bilo i sa Slobom. Da je imao i tri supruge, Luna bi opet bila s njim. Kad je pitala Anabelu kakva je, majka joj je rekla da je sve u redu. Anabela je tada pogrešila. Posle je shvatila da je ljudi osuđuju.

Foto: TV Pink printscreen

Smatraš li da će Luna uspeti kao pevačica?

- Nema ništa od toga. Danas svi pevaju i sve kratko traje. Vlasnik jednog kluba mi je rekao da je nezadovoljan Luninim nastupom. Došlo je mnogo ljudi, ali nije bila dobra atmosfera - kaže Đogani i otkriva šta misli o karijeri i pevanju Kristine Kije Kockar. 

- Ne peva loše, ima harizmu, ali i to je instant. I Anastasija Ražnatović je bila atrakcija sa prve dve pesme, pa je sad malo ima, pa opet nema. Brzo je pojede vreme - kaže Baki.

Foto: printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija