• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

08:04

(VIDEO) SVE SAM TO PLATIO 1.000 EVRA NEDELJNO! Marko Miljković umislio da je zvezda, pa bez blama SLAGAO OVO zadrugare! Evo šta je ISTINA

Rijaliti

(VIDEO) SVE SAM TO PLATIO 1.000 EVRA NEDELJNO! Marko Miljković umislio da je zvezda, pa bez blama SLAGAO OVO zadrugare! Evo šta je ISTINA

Podeli vest

Pre samog početka sinoćnje "Igre istine" u "Zadruzi" Marko Miljković obratio se zadrugarima i izneo niz neistina

Naime, on se oglušio o pravila i odbio da učestvuje u igrici, pod izgovorom da "ima privilegije", što je notorna laž.

STIGLE BRUTALNE KAZNE! Produkcija saopštila šta će biti sa ANABELOM I MARKOM - Lunu JEDVA ODNELI! (VIDEO)

(FOTO) MARKO SA OGREBOTINAMA PO TELU! ŠOK - posle tuče sa ANABELOM, sav CRVEN! Isplivala fotka - sve se VIDI!

- Samo pre čitanja pisma da kažem da ja neću da učestvujem u Igri istine i verovatno tako par dana, dok ne bude Luni bolje. Ako se već pitate, privilegije i slično i što ja spavam, ja sam sve to platio 1000 evra nedeljno i 4000 evra mesečno. Ja ne bih ušao za tu cifru, da mi nisu date privilegije, da se ne bi bunili što spavam. Ne moram da učestvujem ni u jednoj emisiji. Ja mogu da budem kažnjen za tuču i naravno ako pobegnem, sve ostale kazne za mene ne postoje, to košta 4000 evra mesečno, odnosno 40 hiljada evra za 10 meseci - bez blama je rekao Marko i tom prilikom slagao sve zadrugare!

Kako se saznaje u produkciji, jedina privilegija koju Marko ima je da ponekad može duže da spava, a sve ostalo, kao i njegovo hvalisanje "da ne mora da učestvuje u programu” je zasnovano na lažima.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija