• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2020

21:00

Osman Karić se prisetio LJUBAVI PREMINULE MISICE I NJEGOVOG SINA, ovaj prizor će vas slomiti! (VIDEO)

Rijaliti

Osman Karić se prisetio LJUBAVI PREMINULE MISICE I NJEGOVOG SINA, ovaj prizor će vas slomiti! (VIDEO)

Podeli vest

Porodica Karić ne može da preboli Dijaninu smrt.

Stefan Karić nikako ne može da preboli smrt svoje devojke, Dijane Milojković, pa se tokom boravka u "Zadruzi" često priseti svoje ljubavi sa preminulom misicom. Karićev otac, Osman se često oglašavao za medije i komentarsao Stefanov izbor devojka u "Zadruzi", ali čini se da nijedna od njih nije ravna preminuloj misici. 

OVO GA PODSEĆA NA KIJU! Sloba Radanović objavio SNIMAK, sve puca od EMOCIJA! Jelena će IZGORETI OD LJUBOMORE, ovo su radili zajedno

Iako su Stefan i Dijana raskinuli pre tragedije, Osman i dalje ne može da se pomiri sa tim, te je na storiju na Instagramu objavio fotografiju koja će rasplati mnoge. Na njoj su Stefan i pokojna Dijana u vreme svoje najveće ljubavi, a pored njih je i Karićeva maćeha Kristina.

Foto: printscreen instagram/karic_osman

NAPOKON SU ZAJEDNO? Severina nakon dužeg vremena objavila FOTOGRAFIJU SA SINOM! Osmeh sve kaže...

Osim toga, Osman je na svom Instagram nalogu objavio i kompilaciju snimaka na kojima se može videti kolika je zapravo bila ljubav njegovog sina i preminule misice. Njegova objava je rastužila mnoge, a komentari su pljuštali sa svih strana. 

 

 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija