• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

04.05.2020

09:11

IZBAČENI IZ PAROVA! Šok u Parovima - SMANJILI GLAVNU NAGRADU! Nastao haos i sa VODITELJKOM!

Rijaliti

IZBAČENI IZ PAROVA! Šok u Parovima - SMANJILI GLAVNU NAGRADU! Nastao haos i sa VODITELJKOM!

Podeli vest

Burno veče u vili

Okončana je još jedna i više nego burna rijaliti nedelja, a gledaoci su saznali ko je ovoga puta izbačen iz "Parova".

Izbacivanje je bilo veoma burno jer je produkcija prethodno rešila da drastično smanji glavnu nagradu (sa 100.000 na 50.000 evra), a u jednom momentu je bila kažnjena i voditeljka/učesnica Izabela Alijoski koja je završila u izolaciji zbog svađe s Pavaom Vladilom.

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

Nominovano je bilo njih šestoro: Alberto Galorini (nominacija od strane publike), Željko Jovanović (nominacija učesnika), i Zorana Losić, Nataša Pajović, Aleksandra Jakšić i Darko Radovanović (nominovani od strane produkcije).

Na tabeli za izbacivanje najviše glasova i prvo mesto je zauzela Zorana Losić sa 40,1 odsto SMS-ova publike, a iza nje su bili Alberto (24,7), Aleksandra (11) i Nataša (9).

Poslednja dva mesta na tabeli su zauzeli Željko (7,8) i Darko (1,9), a luksuznu zemunsku vilu je na kraju napustio Darko Radovanović Tigar.

Foto: tv happy printscreen

Tu nije bio kraj i učesnici su počeli da glasaju ko će još napustiti luksuznu zemunsku vilu. Najviše glasova je imala Sanja Spasojević Barbi, a Merlin je odlučio da je ne spasi i ona je takođe napustila vilu. 

Najnovije vesti iz sveta rijalitija čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija