• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2020

20:42

ZILHA NIJE ZASLUŽILA DA BUDEM GAD, ALI TI JESI! ŠOK! Dragana se POKAJALA zbog VEZE sa Edom - NIKAD SUROVIJI prema njoj! Neće više da ĆUTI! (VIDEO)

Rijaliti

ZILHA NIJE ZASLUŽILA DA BUDEM GAD, ALI TI JESI! ŠOK! Dragana se POKAJALA zbog VEZE sa Edom - NIKAD SUROVIJI prema njoj! Neće više da ĆUTI! (VIDEO)

Podeli vest

Haos se nastavlja!

Nakon snimaka na kojima se jasno vidi da se Edis Fetić pred ulazak u "Zadrugu 3" video sa i dalje zakonitom ženom Zilhom, njegova ljubavnica Dragana Mitar ne može da dođe sebi.

U dvorištu je Fetiću priznala da se pokajala zbog veze sa njim u rijalitiju, međutim nije joj ostao dužan.

Foto: TV Pink printscreen

- Sada kada gledam na stvari, nikada ne bih ulazila u vezu. Sada kada gledam neku devojku u rijalitiju, rekla bih joj da tu bude, zaradi neke parice i izađe napolje - priznala je Dragana.

- Dobro, što si onda ulazila u veze? - pitao je Edis.

- Ušla sam u vezu zato što sam mislila da nikada nećeš da raščistiš sa svojim spoljašnjim životom. Savladale su me emocije i nisam mogla, zato što te volim. Je li to loše? - objasnila je Mitrova.

LUNA SKRHANA BOLOM ZBOG MARKA - JECALA U GARDEROBERU! Nećete verovati kako je Miljković na to REAGOVAO! (VIDEO)

 

- Nije to loše, ali mislim da to ne radi neko ko voli. Misliš li da bi ikada ušao ovde da nije bilo tvoje akcije u rijalitiju, nikada ne bih ušao. Uvek sam ja prvi bio izlagan i izvaran. Da li misliš da nakon svega ja mogu da ti verujem? - pričao je Fetić.

-Nakon razogova, Edis je rekao Dragani da on prihvata ulogu krivca da bi zaštitio nju, ali i njegovu bivšu ženu Zilhu.

- Ja se ne osećam krivim, a tebi je teško jer osećaš krivicu. Prema tebi ne, prema Zilhi da, kao kuća. Zilha nije zaslužila, a ti si i te kako zaslužila da ja budem gad, bolje mene da pljuju, a tebe ne. Meni ova priča odgovara, ja sam lagao, ja sam gad. Ja želim da budem najgoru zbog tebe i zbog nje. To je moja obaveza kao muškarac - objašnjavao je Edis.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija