• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: happytv.rs

12.05.2020

20:34

STIŽE U PAROVE! Ova LEPOTICA napraviće TOTALNU POMETNJU u vili - nisu spremni! Već ste je gledali na TELEVIZIJI (FOTO)

Rijaliti

STIŽE U PAROVE! Ova LEPOTICA napraviće TOTALNU POMETNJU u vili - nisu spremni! Već ste je gledali na TELEVIZIJI (FOTO)

Podeli vest

Zanemeće kad je vide!

Produkcija Hepi televizije, širi porodicu voditelja, te se, u nedelju, na malim ekranima, prvi put, u emisiji "Nedeljni ručak", od 14h, pojavljuje Kristina Iglendža.

Svojevremeno, sjajno prihvaćena u emisiji sa Vanjom Bulićem, još u doba "Košave", a zatim oprobana i u sopstvenim emisijama na drugim televizijama, Kristina Iglendža, kako se od nje očekuje, napraviće bum na malim ekranima.

U pripremi je njena autorska emisija, kojom će uskoro obradovati gledaoce, a do tada, biće deo tima sa Jelenom Maćić, Vesnom Vukelić, Jovanom Jeremić.

-Mnogi pogrešno doživljavaju rijaliti i ne prihvataju to kao psihološku igru, a čak je više od toga – kaže Iglendža.

- Oni žive svoje sudbine pred nama, u našim domovima, sa nama...Projekat je mnogo više od onog što svi vide na malim ekranima ili pročitaju u medijima. U pitanju su živi ljudi, njihove emocije, lomovi, tuga, radost. Pred našim očima razvijaju se prijateljstva, rađaju deca. Oni su više od glumaca, na koje smo navikli.

Iglendža je, inače, bila i mis fotogeničnosti Srbije i Crne Gore, pa je očigledno, da joj, osim visprenosti i obrazovanja, jer je završila Ekonomski fakultet, ne nedostaje ni lepota!

Najnovije vesti iz sveta rijalitija pratite OVDE.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija