• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2020

08:36

(VIDEO) NEVIĐENI SKANDAL! Orozović doživeo NERVNI SLOM, nasrnuo na Davida, alarmirao celu kuću, a sve to ZBOG OVOGA!

Rijaliti

(VIDEO) NEVIĐENI SKANDAL! Orozović doživeo NERVNI SLOM, nasrnuo na Davida, alarmirao celu kuću, a sve to ZBOG OVOGA!

Podeli vest

Nikola Orozović doživeo je nervni slom zbog poklona koji su mu poslali fanovi, a radilo se o posteljini na kojoj su bile fotografije sa Branislavom Radonićem Brendonom

Kako je poznato, Orozović, kao da nikada nije imao druga muškog pola, počeo je da histeriše i pravi zadrugarima problem. Uleteo je u Belu kuću, pokušavajući da uništi posteljinu, zadrugari su ga savetovali da to ne radi, kako ne bi napravio dodatni problem.

(VIDEO) PRAVIŠ ME BUDALOM, NA SVE SKAČEŠ! Luna nije prestajala da Miljkoviću prebacuje zbog odnosa sa Jelenom Pešić, on je upitao nešto zbog čega se SKAMENILA!

(VIDEO) SVE SE TRESLO! Miljković očitao lekciju Luni, a onda nije mogao da OBUZDA strasti, pa završio pod JORGAN PLANINOM u vreloj AKCIJI!

Momenat kada je dodatno doživeo nervni slom bio je trenutak kada je sam sebe udario bubicom, a tu se našla Ana Korać, koja je izvukla deblji kraj, jer je Nikola počeo da obara klupe u dnevnoj sobi, koje su zadrugarki pale na nogu.

David Dragojević kako bi je odbranio, skočio je u raspravu sa Orozovićem, a Nikola je počeo da urla iz petnih žila, pokušavajući da nasrne na Aninog verenika, ali su zadrugari to sprečili.

Nikola je nakon toga otišao u pab, gde je plakao, a Marko Janjušević Janjuš je pokušao da ga uteši.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija