• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ - A. MILIĆ

21.05.2020

07:30

NJIH BAŠ NIKO NE OČEKUJE! Otkrivena još TRI VELIKA IMENA koja ulaze u "Zadrugu 4"! Voditelj će biti UČESNIK i TO NIJE SVE!

Rijaliti

NJIH BAŠ NIKO NE OČEKUJE! Otkrivena još TRI VELIKA IMENA koja ulaze u "Zadrugu 4"! Voditelj će biti UČESNIK i TO NIJE SVE!

Podeli vest

Pink sprema do sada neviđeni spektakl...

Najveće rijaliti zvezde 6. septembra ulaze u "Zadrugu ol-stars"! Ugovor za novu sezonu prvi je potpisao Kristijan Golubović, koji se u utorak uveče sastao sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem i završio sve formalnosti oko učešća.

Kristijan Golubović ZVANIČNO POTPISAO UGOVOR sa Željkom Mitrovićem, a onda obećao OVO! ŠOK!

"LIČNO SAM GA IZBACIO..." Oglasio se Željko Mitrović o ZADRUZI I NASILJU - Instagram IZGOREO nakon ove OBJAVE (VIDEO)

Osim Krileta, u megapopularnom rijalitiju gledaćemo i "povratnike" Miloša Bojanića, Mikija Đuričića, Jelenu Golubović, kao i Dragana Marinkovića Macu.

Foto: Printscreen You Tube

Kruna šou-programa

- Želim da "Zadruga ol-stars" bude kruna svih rijalitija do sada. Zato sam u šou pozvao učesnike koji su obeležili sve prethodne sezone "Farme" i "Zadruge". Okupićemo najveće zvezde iz naših rijaliti programa, a prvi je ugovor potpisao Kristijan. Ostavio je ogroman pečat u "Farmi 6"! Sećam se da smo bili gledaniji od svih ostalih televizija zajedno kada smo emitovali kako Golubović spava. Obećao mi je hiljade i hiljade sklekova dnevno u novoj sezoni, kao i da će pred kamerama pokazati svoje novo lice. Predstaviće se kao sportista i umetnik - kaže Željko Mitrović.

POTPISAN JOŠ JEDAN UGOVOR! Mitrović pokazao ko je DRUGI UČESNIK "ZADRUGE 4"! Pored njega i VELIKO IZNENAĐENJE (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

I Golubović najavljuje brojna iznenađenja u novoj sezoni "Zadruge".

- Ovo će biti najbolji rijaliti ikada viđen! Ja sam se dosta promenio i neću se ponašati kao u "Farmi 6". Cilj mi je da zaradim 300.000 evra, pošto ću podići rejting do maksimuma - priča Kristijan, koji je u aprilu izašao iz zatvora, a već za tri meseca useliće se u luskuzno zdanje u Šimanovcima.

U NJEGOVOM KAFIĆU SE SVE ODIGRALO! Mlađa otkrio ISTINU O LUNI I GASTOZU - postoji DOKAZ! Evo šta je BILO!

Na pitanje koga ne bi voleo da vidi u megapopularnom rijalitiju, Krile odgovara:

- Devojke koje iritiraju moju suprugu! Rekla mi je:"Eto, opet ideš tamo zbog švalerskih avantura. Neću opet da te gledam sa detetom kod kuće, a ti da se sa klošarkama valjaš po krevetu". Ljuta je što ću u "Zadruzi" biti sa Jelenom Milošević Balerinom i Stanijom Dobrojević.

Ljuti neprijatelji

Goluboviću će pred kamerama društvo praviti Luna Đogani, Miljana Kulić (koja će se deveti put naći u rijalitiju) i ljuti neprijatelj, Crnogorac Vladimir Tomović.

Foto: printscreen

- Publika će u "Zadruzi ol-stars" gledati i Jelenu Golubović, koja je odnedavno u vezi sa 11 godina starijim političarem Sinišom Vučinićem. Pred kamerama će se ponovo naći i veteran Pinkovih rijalitija Lepi Mića, kao i Miloš Bojanić, koji želi da popravi utisak, pošto se u ovoj sezoni zadržao manje od mesec dana. Adut Pinka je Miki Đuričić, kome je pre nedelju dana skinuta nanogica, a dosta se očekuje i od glumca i voditelja Dragana Marinkovića Mace - otkriva dobro obavešten izvor.

Foto: Ivan Dobričić

I Mina, Stanija i Jelena u rijalitiju

Mina Vrbaški, Stanija Dobrojević i Jelena Krunić takođe ulaze u novi Pinkov rijaliti. Njih tri će u septembru spakovati kofere i priključiti se ekipi koja će najmanje deset meseci boraviti u Šimanovcima i boriti se za nagradu od 50.000 evra.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija