• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

12:28

KIJA IMA PRAVO... Anabela se POKAJALA zbog reči koje je uputila Kockarevoj, pred Lunom pričala LEPO O NJOJ I SLOBI! (VIDEO)

Rijaliti

KIJA IMA PRAVO... Anabela se POKAJALA zbog reči koje je uputila Kockarevoj, pred Lunom pričala LEPO O NJOJ I SLOBI! (VIDEO)

Podeli vest

Luni neće biti svejedno zbog ovoga.

Sagovornice voditelja Milana Miloševića su bile Anabela Atijas i Luna Đogani koje su pričale o svom pomirenju i o pevačicinoj vezi sa Markom Miljkovićem. 

EGOISTA JE, IMA KOMPLEKS JER NEĆE DA PRIZNA DA JE PONIŽEN! Karić OCRNIO Miljkovića, pa priznao ovo - BIĆE HAOSA! (VIDEO)

- Sa majčine strane je uvek sve oprošteno. Treba da prođemo tačku po tačku kroz naš odnos jer se naš odnos uzdrmao iz njenog izlaska iz "Zadruge 2", tad je počela da se udaljava od mene, kao da je želela da se skloni, ali nikad to nije izgovorila, radila je suprotno. Jeste mi bilo teško kad sam optužena da uništavam vezu, mene je to potreslo, ni to nije bio prvi signal da treba da uđem ovde i da se suočim, čemu toliko prebacivanje krivice na mene. Ona zna da ja ne bih reagovala da ona nije tražila od mene. Nikad nisam jurila čoveka, a kad sam ušla ovde zauzela sam taj stav, puna besa, gorčine, izvučeno je najgore iz mene jer svi pričaju da se mešam i da rasturam, a radim sve u korist svog deteta. Ona zna da ja njega, ne ne volim, ali nije moj tip čovaka. Neću više da ulazim u to. Ako ona misli da jeste, umorila sam se od posmatranja - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink printscreen

GRCAO I KIDAO SE! Stefan Karić se POTPUNO SLOMIO zbog pokojne Dijane - a njegov otac OSMAN se ODMAH OGLASIO!

Osim toga, Anabela je tokom ovog intervjua spomenula i Kristinu Kiju Kockar i istakla da je ona svakako imala pravo da se bori za ljubav kao što je to činila i njena ćerka. 

- Pored svih majki koje tuku svoju decu, zlostavljaju ih, ja koja sam na estradi 25 godina, imaju poštovanja ljudi, nikad se ni sa kim nisam svađala, uvek sam se povlačila, nisam htela da vodim bitke, prvi put kad sam se suprotstavila svemu to je u "Zadruzi" 1. Taj mačinski instinkt mi se obio o glavu. Očigledno da sam napravila grešku, ali sam radila sve što sam osećala. Pomenuli smo danas i Kristinu, imam potrebu da kažem da je ona imala pravo da se bori za svoju ljubav na svoj način, kao što se Luna sad bori. Ja sam Lunu branila od žene koja se bori za nešto što je zakonski, legalno njeno - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink printscreen

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-prilogu. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija