• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs, Informer.rs

25.05.2020

15:21

RASPADAM SE, KAO PAĆENICA SAM! Zvanično RASKINULI - GOTOVO JE! Slomila se pred njim, ne može da podnese da ju je OSTAVIO (VIDEO)

Rijaliti

RASPADAM SE, KAO PAĆENICA SAM! Zvanično RASKINULI - GOTOVO JE! Slomila se pred njim, ne može da podnese da ju je OSTAVIO (VIDEO)

Podeli vest

Plakala i dramila

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić proveli su ceo dan svađajući se i povređivajući jedno drugo, te su rešili da stave tačku na svoju vezu.

Zadrugarka je zbog ovoga skrhana, te je istakla da se raspada od bola i tuge zbog veze sa Mensurom.

IZBAČENA IZ ZADRUGE, a još se NIJE OGLASILA! Informer.rs saznaje gde se zadrugarka TRENUTNO NALAZI - nema ni TELEFON!

- Brine se. On hoće da bude tu pored mene, da spavamo jedno pored drugog, ali da se ne ljubimo... Ja neću da budem kao Iva i Filip. Ja ne mogu. Mene je ova veza toliko oslabila... Toliko nemam snage ni za šta više. Loše sam mnogo - rekla je Mina kroz suze, pa nastavlja:

Foto: TV Pink printscreen

- Ispadam kao neka paćeninca, da ja nekog molim za pažnju i da me volim. Upropastila sam sebe, ne ličim više ni na šta. Želim mamu, želim svoju porodicu... Ovo sve me je dotuklo, raspadam se više. Žao mi je što ovo moraju da gledaju moji mama, baba i Boris. Žao mi je što proživljavaju sve ovo - pričala je Mina. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-prilogu. 

OVA ZADRUGARKA JE NOVI VOĐA! Ninu će PROKLINJATI bivši cimeri! ZABIBERILA IM ČORBU! Podela budžeta će biti HAOTIČNA! (FOTO)

Povodom svih dešavanja oglasila se i Minina mama, Ivana Vrbaški koja je zgranuta dešavanjima u Beloj kući. 

- Ohladio?! Pa, zar nakon svega još neko veruje da je bio zagrejan? Šta reći, užas šta ljudi rade za plasman! Da li je ovo situacija kada učenik prevaziđe učitelja ili hrani kera da te ujede?! - šokirana je Ivana, koja priznaje da je sve više ubeđena u to da se Mensur na ovaj potez odlučio zbog boljeg plasmana.

Foto: printscreen/tvpink

- Žao mi je samo što je morao tako daleko da ide da je prvo psihički skroz uništi, nije to bio jedini način da dođe do plasmana, ali nažalost svi smo mi drugačiji - priča Vrbaški. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija