• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2020

19:40

NJEN BIVŠI STIŽE U ŠIMANOVCE! Šok za sve - nije ga bilo od PRVE ZADRUGE! Sprema se LUDILO - sa njim i JOŠ JEDAN BIVŠI ZADRUGAR!

Rijaliti

NJEN BIVŠI STIŽE U ŠIMANOVCE! Šok za sve - nije ga bilo od PRVE ZADRUGE! Sprema se LUDILO - sa njim i JOŠ JEDAN BIVŠI ZADRUGAR!

Podeli vest

Biće ludo kad se skupe!

Novo izdanje najgledanije lejt najt emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22:30 časova. Kao što ste navikli, Ognjen Amidžić je i ovog puta okupio aktuelnu ekipu – u studio dolaze pevačice Slavica Ćutkeraš, Sandra Afrika i Ruža Rupić, reper i bivši učesnik "Zadruge" Nemanja Đerić Đekson, kao i voditelj TV Pink Milan Milošević.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Kod Ognjena u studio stiže kontorverzni učesnik prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", Nemanja Đerić Đekson. Njegovo učešće obeležili su u najmanju ruku turbulnetni ljubavni odnosi, a kako sa ove distance gleda na svoje predstavljanje u "Zadruzi", šta misli o aktuelnim učesnicima i ljubavnom brodolomu bivše devojke Mine Vrbaški, reper će otkriti u razgovoru sa voditeljem. Takođe, Đekson će govoriti i o karijeri i novim pesmama koje je pripremio za publiku.

Foto: informer.rs

Nakon učešća u "Zadruzi 1", novinar Milan Milošević započeo je karijeru voditelja na TV Pink.

EDIS I ZILHA SE KONAČNO SRELI, TU SU BILA I DECA! Drama u Novom Pazaru - susret koji se TOLIKO ČEKAO! On ZAPLAKAO, bori se za STARATELJSTVO (FOTO)

Obožavaoci "Zadruge" ga sada gledaju u emisijama "Pretres nedelje sa Milanom", "Zadruga – Izbor potrčka", "Zadruga – Pitanja gledalaca" i "Zadruga – Geledanje snimaka", a kako izgleda biti sa druge strane crnog stola, kako je raditi na najgledanijem rijalitiju i da li mu je bilo teško da svoj posao obavlja i tokom vanrednog stanja, Milan će ispričati u emisiji "Ami G Show".

Foto: Instagram printscreen/milanmilosevic_official

Očekuje vas još jedna uzbudljiva emisija, zato ne propustite "Ami G Show" u utorak 9. juna uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija