• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

09.06.2020

15:35

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Susret Zilhe i Eda je bio VEOMA EMOTIVAN, a onda ga je ona OVAKO PATOSIRALA!

Rijaliti

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Susret Zilhe i Eda je bio VEOMA EMOTIVAN, a onda ga je ona OVAKO PATOSIRALA!

Podeli vest

Ovo niko nije znao.

Zadrugar Edis Fetić je tokom jučerašnjeg dana napustio Belu kuću na nekoliko sati i otišao za Novi Pazar gde je posetio Centar za socijalni rad i susreo se sa još uvek zakontiom suprugom Zilhom Karišik. Vest o tome pročitajte ovde.

ZAVRŠENO SUĐENJE EDISA I ZILHE! Evo šta je URADILA nakon što je napustila Centar za socijalni rad! Jedan detalj je svima ZAPAO ZA OKO! (FOTO)

Foto: INSTAGRAM.COM/ZZILHAAA

Zilha je definitvno rešila da okonča brak sa Edom. Ona je podnela tužbu za razvod braka i tražila od Centra za socijalni rad da odredi model po kom bi zadrugar mogao da troje dece koju su dobili u braku.  

EDO SE VRATIO U ZADRUGU! Dragana ga DOZIVALA, on joj odmah priznao sve detalje o RAZVODU, ALIMENTACIJI i viđanju dece, a evo kako je Mitrova reagovala!

Izvor koji je bio na licu mesta u Novom Pazaru, prenosi šta mu je rekla Zilha:

- Edo se u Centru za socijalni rad sreo oči u oči sa Zilhom. Ona nije želela da razgovara s njim, a on joj je prišao i rekao joj da želi da joj da potpuno starateljstvo nad decom, ali pod uslovom da može redovno da ih viđa. Zilha mu je na to odbrusila "Ne odlučuješ ti o tome" - priča izvor s lica mesta i dodaje da je Fetić video i decu, koju su takođe ispitivali socijalni radnici.

Foto: INSTAGRAM.COM/ZZILHAAA

VIŠE DEŠAVANJA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija