• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

09:49

(VIDEO) LUNA JE OTIŠLA...Marko gutao knedle kad ga je Đoganijeva pitala da li bi i danas bio s njom da nije ušla u Zadrugu!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA JE OTIŠLA...Marko gutao knedle kad ga je Đoganijeva pitala da li bi i danas bio s njom da nije ušla u Zadrugu!

Podeli vest

Sinoć se u Beloj kući pričalo o tome da li je Luna Đogani nesrećna u vezi sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje nastavili su da se raspravljaju i za crnim stolom tokom emisije "Gledanje snimaka" kada se pričalo o svađama Dragane Mitar i Edisa Fetića

- Ja bih ustao i rekao: "Luna je otišla iz mog srca", da je to tako - rekao je Marko.

(VIDEO) ŠOK! Maja otkrila veličinu PONOSA Marka Miljkovića!

JANJUŠ GAĐAO MAJU - MUKA MI JE OD TEBE! Marinkovićeva imala SLOM - PLAČE, VRIŠTI! Pobegla iz kuće - on trči za NJOM! HAOS (VIDEO)

- Ti misliš da bi mene i danas voleo da nisam ušla? - pitala je Luna.

- Ne mogu da ti garantujem takve stvari. Ogroman je period i sama si rekla - odgovorio je Miljković.

- Zato ja verujem u velike ljubavi - rekla je Luna.

- Mogao sam da ti garantujem, a ti nisi umela da kažeš: "Važi", ništa više. J*bi ga! - rekao je Marko.

- Tebi u prvoj Zadruzi nijedna devojka nije mogla da priđe - dodala je Luna.

- Prva Zadruga je nešto drugo. Sve je bilo novo za mene i nisam želeo toliko da se otvaram, posebno prema devojkama, a isto sam se postavio i u trećoj Zadruzi i opet nešto ne valja. Ja tebe obožavam i možda te stvarno više volim nego što ti mene voliš, samo se osvesti. Hajde da vidimo gde je problem. Znaš šta mi smeta i nemoj to da radiš, neće doći nikad do problema - izjavio je Marko.

. Problem je u meni. Ja kad god se prepustim, nešto se desi. Sad ne mogu. Ti meni stalno govoriš da ćeš da me ostaviš - rekla je Luna.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija