• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.06.2020

21:21

ĐEKSON ISPRIČAO ŠTA JE LUNA RADILA U GASTOZOVOM STANU, PA SE POKAJAO! "Meni je nje žao, ali sama je kriva..." Evo šta je sada imao da PORUČI!

Rijaliti

ĐEKSON ISPRIČAO ŠTA JE LUNA RADILA U GASTOZOVOM STANU, PA SE POKAJAO! "Meni je nje žao, ali sama je kriva..." Evo šta je sada imao da PORUČI!

Podeli vest

Nikad iskreniji!

Digla se ogromna prašina pre nekoliko nedelja, kada se saznalo da je Luna Đogani svojevremeno iste noći kada se pomirila sa Markom Miljkovićem boravila u stanu bivšeg dečka Nenada Sinđelića Gastoza.

Foto: printscreen instagram/gasttozz.official/Tv Pink Printscreen

Usledio je raskid, suze, pravdanje, a potom i pomirenje, a veliki haos izazvalo je oglašavanje repera Nemanje Đerića Đeksona, koji je svedočio Luninom i Gastozovom druženju u njegovom stanu. Iako ništa nije rekao loše na račun Đoganijeve, već je samo potvrdio da je do druženja došlo i ukratko opisao kako je to izgledalo, naišao je na veliki pritisak i kritike od strane Luninih fanova. To je jedan od razloga zbog kojeg, da može da vrati vreme, ne bi ništa ni pričao javno.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Naišao sam na brdo komentara i problema, kako nisam! Znao sam da će tako i biti, zato nisam ni hteo da dajem izjavu, nego su me preklinjali fanovi... Kajem se što sam bilo šta rekao. Razočarao sam se u te neke Lunine fanove i bio iz fazona da me otprate svi, jer su preformulisali moje reči i izmišljali nešto što ja nisam ni rekao... Glupo mi je bilo da ja nju otpratim, jer nije ni ona kriva, ali bukvalno ona me je uvukla u to. Meni je nje žao, ne znam... Nisam trebao da se oglasim, jer nit će znati ona da ceni to, niti njeni fanovi. Većina me je napala i ovo je poslednji put da pominjem te neke stvari - kaže Đekson, koji je prokomentarisao Lunine česte sukobe sa majkom Anabelom, ocem Gagijem i dečkom Markom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djexon Official (@djexongram) on Jan 16, 2020 at 1:11am PST

- Sama je kriva za svoje probleme, nažalost. Ja imam neko svoje mišljenje koje se menja iz dana u dan, ne znam ni ja više... Ko je kriv u tom četvorouglu? To je sve produkt nekih nefunkcionalnih okolnosti tokom godina. Ko zna koliko porodica da uđe u rijaliti bi se ispalilo... Ipak, ne osuđujem nikog - iskren je Đekson.

U "Zadruzi" pomno prati Filipa Đukića, svog prijatelja, i njegov odnos s Ivom Grgurić, za koju je siguran da manipuliše njim.

- On je čovek koji je navikao na to, to je njegova komfort zona. On sebe blamira, meni je stvarno žao - redovno sam između dve vatre kada su u pitanju te priča. Redak je lik koji nema komplekse, lepo mu je trenutno. Ne smara je za napolju, niti se time opterećuje, a ona stvara neke situacije, meni je to presmešno. Ona je meni čak i gotivna sa tim manipulisanjem njega, gde on i te kako zna da je izmanipulisan. I on ume da se folira, ali je njegovo foliranje totalno bezazleno.  

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija