• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

10:52

SKANDAL! LUNA PREKRŠILA DOGOVOR KOJI JE IMALA SA GAGIJEM PRE ZADRUGE 3! Otkriveni svi detalji!

Rijaliti

SKANDAL! LUNA PREKRŠILA DOGOVOR KOJI JE IMALA SA GAGIJEM PRE ZADRUGE 3! Otkriveni svi detalji!

Podeli vest

Adam Đogani, bivši zadrugar, otkrio da je njegova rođaka Luna Đogani prekršila dogovor koji je imala sa ocem u septembru prošle godine

 - Ja ću održati obećanje koje sam dao njemu i ispoštovati ga. Gagi je zamolio mene i Lunu da ne ulazimo u "Zadrugu 3" ni za kakve pare dok je on tamo -  poručio je Adam.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

SLOBA ME MRZI, A TO ME BOLI! Ispovest Kije Kockar za HIT INFORMER! Njegova majka je BACILA KLETVU, zato nisam otišla kod njih u kuću posle SVADBE!

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Podsetimo, ovo nije prvi put da Đogani iznosi informacije o svojoj rođaki, te je tako sredinom aprila izjavio.

Foto: Instagram/adamdjogani

 - To što je Đole rekao da se Luna drogira, pa to je ona sama izjavila, da je probala ili šta već! Sad, da li je htela da ispadne riba pred ostalima u tom trenutku ili je to stvarno tako, to samo ona zna. Na svojoj koži sam osetio i to uveličavanje realnosti i izmišljanje, tako da me ne bi čudilo da je i ovo izmislila. A to što je Đoleta nazvala Hamit, to nije ništa ružno, to je njegovo pravo ime. Inače, Adam je u poslednjih nekoliko meseci "nabacio" znatan broj kilograma.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 3 godine

Dokle ce mediji da se bave rilijatima starletama pevacicama.Ima li mnogo lepsih dogadaja u Srbiji koji pozitivno deluju na celu naciju i mlade.Ko se zamlacuje nekom Lunom koja sa rezijom iscenira plakanje svade sa momkom a za 15 min ponovo.u krevetu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija