• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

20.06.2020

23:30

David Dragojević PRECRTAO BRATA IZ ŽIVOTA?! - NEMA ŽELJU DA GA ČUJE! Progovorio o Maji i Janjušu i spekulacijama da je NASRNUO NA ANU!

Rijaliti

David Dragojević PRECRTAO BRATA IZ ŽIVOTA?! - NEMA ŽELJU DA GA ČUJE! Progovorio o Maji i Janjušu i spekulacijama da je NASRNUO NA ANU!

Podeli vest

Nema ništa od pomirenja

Bivši zadrugar David Dragojević je rešio da stane na put spekulacijama da je nasrnuo na svoju verenicu Anu Korać, te je rešio da obelodani sve i takve navode oštro demantuje.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Ne želim da pričam o tome, mnogo ružna tema, ali ima ko se bavi time. Svoje sam rekao u rijalitiju, a to je da je to laž. Ana mi trenutno mnogo nedostaje, svako jutro je gledam preko malih ekrana od 11 ujutru kada oni ustanu, pa sve do 5.30 nakon što legnu da spavaju. Pravo da vam kažem, jedva čekam da je ponovo zagrlim i poljubim – rekao je David.

Foto: Printscreen You Tube/Zadruga Official

Iako se šuška da je ljubavna priča između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u neku ruku lažna, Dragojević ističe da emocije između njih dvoje i te kako postoje.

- Nije ništa namešteno kada su njih dvoje u pitanju. Janjuš jednostavno ne zna gde je levo, totalno se izgubio. Često priča sam sa sobom u dvorištu, čas bi da pobegne od Maje, a onda se između njih dogodi emocija i vođenje ljubavi koje smo svi mogli da primetimo – istakao je Dragojević.

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA MILJKOVIĆA I JELENE PEŠIĆ?! Muvali se pre ZADRUGE - Rekao sam ti da sa LUNOM NEMAM NIŠTA! Pomenuli i KIJU!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Podsetimo, David je zaratio sa bratom Dejanom i snajkom Dalilom Dragojević kada je Dalila prozvala njegovu verenicu, a onda je on putem društvene mreže Instagram istakao da je ponašanje Dragojevićke perfidno. Njihov odnos se nimalo nije promenio, a David je istakao da nema želju da vidi svog brata. 

- Nisam se čuo, iskreno posle svega šta se desilo i šta je izrečeno, nemam želju ni volju – rekao je David.

Foto: instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uhuhuh

pre 3 godine

Mali od Veternika smatra da je normalno da on brani svoju devojku, a njegov brat ne sme da brani svoju suprugu. Dalila je bila to sto je bila u proslosti, udala se i smirila se. Napravili kucu, kupili auto, nisu spiskali novac na provode, krpice, plasticne operacije..Ovi dvoje od danas do sutra. Eno ga on kocka, vucara se sa Lazarom, trpaju se, ide da zateze lice...Spiskaju pare i evo ih ponovo u zadruzi. Starleta kaze da za dan spiska nekoliko hiljada evra na odecu i obucu. Lako zaradjeno, lako se i potrosi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija