• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

17:30

KIJA I GASTOZ STIŽU U ŠIMANOVCE - RUKU POD RUKU! Luna ni NE SLUTI - Kockareva najavila DUET! Đoganijeva joj neće OPROSTITI OVAJ USPEH!

Rijaliti

KIJA I GASTOZ STIŽU U ŠIMANOVCE - RUKU POD RUKU! Luna ni NE SLUTI - Kockareva najavila DUET! Đoganijeva joj neće OPROSTITI OVAJ USPEH!

Podeli vest

Haos u najavi

Po dobrom, starom običaju, utorak je na TV Pink rezervisan za vašu omiljenu lejt najt emisiju “Ami G Show”. I ovog puta, autor i voditelj Ognjen Amidžić okupio je veoma aktuelnu ekipu: glumce Dragana Marinkovića Macu i Radeta Čosića, pevačice Sandru Afriku i Kristinu Kiju Kockar, influenserku Vanju Veljić, ali i jutjubera, rijaliti učesnika i pevača Nenada Sinđelića Gastoza.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: printscreen

POUZDANO ZNAM DA JE FAVORIT! Kija Kockar otkrila KO TREBA DA POBEDI U ZADRUZI 3 - ovaj odgovor NIKO nije očekivao! Tiče se i LUNE... JEDVA ČEKA DA IZAĐE (VIDEO)

Nakon više od tri meseca, Gastoz se vratio sa Tajlanda – kako je tokom njegovog odmora proglašeno vanredno stanje, on je odlučio da se ne vraća u Srbiju, a njegovi fanovi su na Jutjubu i Instagramu imali priliku da vide kako se snalazio za novac i preživljavao na Tajlandu. I dok je on bio van Srbije, u “Zadruzi” je zbog njega nastao pravi haos – zbog Gastoza su, na kratko, raskinuli Luna Đogani i Marko Miljković, a njegovo ime se sve češće pominje u hiper rijalitiju.

ANABELINI I MENSUROVI FANOVI SU ME IZBACILI! Šok intervju Baneta Čolaka nakon IZBACIVANJA - Ne mogu da verujem da POSLE TRI SEZONE...

Foto: HIT dodatak/informer

Žena koja je po drugi put izazvala veliku pometnju u “Zadruzi” je Kija Kockar. Pobednica prve sezone i pevačica, unela je nemir u vezu svog prijatelja Stefana Karića i Ivane Šopić kada je bila članica žirija na “Zadrugoviziji”.

VRATILA SE U ZADRUGU! Pravo iznenađenje za SVE - nisu mogli da veruju kad su je UGLEDALI! Opet je sa njima! (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija