• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.G.

22.06.2020

16:34

POUZDANO ZNAM DA JE FAVORIT! Kija Kockar otkrila KO TREBA DA POBEDI U ZADRUZI 3 - ovaj odgovor NIKO nije očekivao! Tiče se i LUNE... JEDVA ČEKA DA IZAĐE (VIDEO)

Rijaliti

POUZDANO ZNAM DA JE FAVORIT! Kija Kockar otkrila KO TREBA DA POBEDI U ZADRUZI 3 - ovaj odgovor NIKO nije očekivao! Tiče se i LUNE... JEDVA ČEKA DA IZAĐE (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica progovorila za Informer o tome ko zaslužuje prvo mesto i novčanu nagradu u trećoj sezoni rijalitija!

Pevačica Kija Kockar, nekadašnja učesnica i pobednica "Zadruge 1" progovorila je o favoritima iz treće sezone rijalitija.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Zanimalo nas je koga vidi kao pobednika, a odgovor će mnoge iznenaditi. Prvo je pomenula Mensura Ajdarpašića, a zatim dečka Lune Đogani, Marka Miljkovića.

- Mensur zaslužuje pobedu zato što ga svi napadaju. Ne podržavam njegovu agresiju, to je sigurno. Ume da pretera i to mi se ne sviđa, ali mi je krivo što su ga svi uzeli na zub. Dečko je mlad i nesnađe - rekla je Kristina, pa se osvrnula i na svog druga Stefana Karića.

Foto: printscreen/tvpink

- Njemu ne bih dala pobedu, ima tu mnogo više ljudi koji je zaslužuju. On je predivan momak ali ga je pojeo rijaliti, malo je nesnađen. Ne vidim zašto bi on pobedio, nije ništa uradio čime bi zaslužio pobedu, ali mislim da on ima sasvim korektan honorar i volela bih da se plasira visoko i naravno da bi moja podrška otišla njemu - priznala je pevačica.

Foto: printscreen

Ono što je mnoge iznenadilo jeste to što bivša supruga Slobe Radanovića misli da bi pobednik "Zadruge 3" zasluženo bio dečko Lune Đogani, Marko.

ANABELINI I MENSUROVI FANOVI SU ME IZBACILI! Šok intervju Baneta Čolaka nakon IZBACIVANJA - Ne mogu da verujem da POSLE TRI SEZONE...

- Marko Miljković bi mogao da pobedi. Na stranu to sa Lunom, on nikada ništa ružno za mene nije rekao, makar ne javno. Nikad neću zaboraviti ono što je uradio za mene u "Zadruzi 1". Od početka do kraja rijalitija nikada nije nešto jeo, a da me nije ponudio. Nikad nisam bila gladna, uvek je bio tu za mene, čak i kad je bio sa Lunom, iako ona i ja, naravno, nismo u dobrim odnosima - ispričala je Kockareva, pa se osvrnula na njen odnos sa Đoganijevom.

Anketa

- Mada, nije da nismo u dobrim odnosima. Kako prolazi vreme to je već postalo malo "passé". Marko mene nikad nije komentarisao javno. Da li je pričao privatno nešto o meni, to već ne zalazim, okej je, ona mu je devojka i to ne uzimam za zlo, ali ja ne mogu ništa loše o tom dečku da kažem. Marko je jako pametan, zna kako se igra rijaliti i on je definitivno jedan od favorita i iz pouzdanih izvora znam da jeste favorit publike, ima dosta glasača. Videćemo, jedva čekam da izađe - rekla je pobednica prve sezone "Zadruge". 

Foto: Printscreen You Tube

Na pitanje šta misli o Gagiju Đoganiju, Luninom ocu, kratko je rekla:

- Gagi ima dosta glasača, ali ne smatram da treba da pobedi - priznala je Kija, a ceo intervju pogledajte u videu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maks

pre 3 godine

Strasno sto podrzavate tog nasilnika , momak je namazan super mu je taktika fol svi ga napadaju a on sve napada i vredja. Da se nije zalepio za Minu nebi imao sta da pokaze. Ali to smo mi Srbi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija