• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2020

18:17

UDARILI JEDNO NA DRUGO! Miljković ZAVRŠIO SA ANABELOM, pred Lunom joj odbrusio: JEDINA OSOBA KOJA ZASLUŽUJE DA BUDE DISKVALIFIKOVANA SI TI! (VIDEO)

Rijaliti

UDARILI JEDNO NA DRUGO! Miljković ZAVRŠIO SA ANABELOM, pred Lunom joj odbrusio: JEDINA OSOBA KOJA ZASLUŽUJE DA BUDE DISKVALIFIKOVANA SI TI! (VIDEO)

Podeli vest

Žestok verbalni okršaj.

U Beloj kući se trenutno odvija suđenje. Marka Miljković je tužio Anabelu Atijas jer ne sluša njegove pridike. Sudija u ovom slučaju je Tara Simov. 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam odavno stavio tačku na Anabelu. Mnoge stvari, kao Miljanu što si mi nabacivala na nos, ja neću da ulazim u rasprave sa tobom. Neke stvari sa kojima sa se šalio sa Miljanom, shvatila si ozbiljno. Sa tobom nema ni rasprave, ni nekog specijalnog kontakta. Što se tiče izvinjenja, ili moje pokajanje, to mogu da dodam u ovoj priči. Ti si se navodno pokajala što si tako postupila i tražiš pokajanje za svoja dela, ja se ne kajem ni za jedno, ni za drugo - pričao je Miljković.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam se pokajala za sebe, a ti zbog sebe, ali ti se ne kaješ! To da me uvlače u priču zbog prvog mesta, to je teško, jer uopšte mojim ulaskom, očekivajući ljudsku veličinu od mog porodca, mog bivšeg muža, po najmanje Miljkovića, nisam dobila. Pogodilo me je najviše moj porod. To što ja spuštam loptu spuštam zbog Lune, meni je drago bilo kada me zagrli i kaže da je ponosna na mene što te nisam nominovala - uzvratila je Anabela.

OVDE NEMA KAMERA U ZADRUZI! Matora otkrila INFORMACIJU ZLATA VREDNU, pa priznala da je razgovarala sa Sanjom posle nedelju dana!

Da nisi Lunina mama, bila bi u prvom planu. Jedina osoba koja zaslužuje da bude diskvalifikovana si ti, ali si Lunina mama. Ja znam svakoga gde treba - dobacio je Miljković.

- Mislim da sam ti uzdrmala kavez. Podigao me je zbog toga da budem potrčko, jer me je svrstao u šest ljudi koje najviše mrzi, Mića, Mensur, Mina, Mirko, Đedović i ja - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink printscreen

- Izmanipuluišeš čoveka, sedneš mu na kičmu. Imaš budala, usmeriš ga na put da ide kući, imaš miran život, ali ja to za tebe ne mislim, niti si ikada bila u planu, ali da si radila gnusne stvari meni, kao te osobe, i te kako jesi. Da ja nisam ušao ovde, ne bi ni ti, ja ti guram pobedu u džep, samo malo o'ladi od Marka Miljkovića, iako sam mogao da stanem na put više puta, razumem tvoju bol, sve imaš, možda ću i tužbe na kraju da povučem - pravdao se Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-prilogu. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija