• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2020

20:35

ORALNO GA ZADOVOLJAVALA?! Šopićeva SATERALA KARIĆA U ĆOŠAK, pa se SAGLA! Au, kakva akcija u WC-U (18+ VIDEO)

Rijaliti

ORALNO GA ZADOVOLJAVALA?! Šopićeva SATERALA KARIĆA U ĆOŠAK, pa se SAGLA! Au, kakva akcija u WC-U (18+ VIDEO)

Podeli vest

Vrela akcija.

Ivana Šopić i Stefan Karić su raskinuli zbog njenih laži i afere sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali izgleda da Karić nikako nije imun na Šopićevu, koja je uspela vrelim poljupcima da ga omeška.  

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: TV Pink printscreen

Stefanu je otišao da se tušira, a kako mu je Ivana sve vreme smetala i ometala njegovo tuširanje, on ju je isprskao, a onda mu se pridružila u kupatilu.

DAVID DRAGOJEVIĆ ZGRNUO OGROMNU LOVU! Dok je Ana Korać u Zadruzi, evo čime se on BAVI - drži novčanice u rukama, ne može sve da ih PREBROJI (VIDEO)

Tokom zajedničkog tuširanja između Ivane i Karića pali su strastveni dodiri i poljupci, a nekoliko puta zadrugarka se spuštala ispod. Da li ga je oralno zadovoljila, procenite sami u nastavku.

Foto: TV Pink printscreen

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim snimcima. 

 

 

 

 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 3 godine

Mora da je ovo videla od svoje mame i tate ???? Da si moja cerka, odrekao bih te se preko novina, TV, Radia, cak i na N1 bi isao !!!! Sramoto ziva !!! Strasno !!!!!

Gleichschaltung

pre 3 godine

Ako, treba narod da gleda prostote, da ne razmišlja u kakvoj banana republici živi , i kakve nakaze vladaju.

Sima

pre 3 godine

Не бих рекао да га је орално задовољавала пошто после сагињања и нестанка из кадра није тушем испирала лице и уста.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija