• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2020

11:13

KUVA MU PO STOMAKU! Miljković napokon priznao koliko ga LUNA GUŠI, Đoganijeva mu neće preći preko ovoga!

Rijaliti

KUVA MU PO STOMAKU! Miljković napokon priznao koliko ga LUNA GUŠI, Đoganijeva mu neće preći preko ovoga!

Podeli vest

Marko je istakao da on nije romantik.

Marko Miljković je tokom gostovanja u jučerašnjoj emisiji "Magazin in" otvorio je dušu o svom odnosu sa Lunom Đogani i priznao kako se oseća kada mu ona prebacuje da joj ne posvećuje dovoljno pažnje.

ODBROJAVA SITNO! Luna JEDVA IZDRAŽAVA BEZ Miljkovića, ova fotka će OTOPITI I NAJTVRĐA SRCA!

Foto: Printscreen You Tube

- Kad krene: 'Ti mene ne voliš, ti meni ne pružaš pažnju' meni nije dobro, meni kuva! A ja dao sve od sebe! Ja ne mogu, stvarno, ja generalno nisam neki romantik da joj ugađam specijalno nešto, to sam u startu rekao i objasnio... - započeo je Marko Miljković, pa nastavio da iznosi kako se on oseća u tim momentima:

Foto: TV Pink printscreen

PREBLEDELA KADA JE VIDELA SLOBU U ZADRUZI! Luna MENJALA BOJE - GRLILA GA - Šook! Miljković se ZAKOVAO, a Anabela dobacila da su LEP PAR! (VIDEO)

- A onda kad krene tako, meni kuva i nije mi dobro, posvađamo se. Sve će to biti super kada izađemo, kada smo izašli posle „Zadruge 2“ sve je došlo u normalu, ali dok smo tamo... Svašta fali, pogotovo devojci kao što je Luna - rekao je Marko.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Avram

pre 3 godine

Luna traži da se pretvori u poslušno kučence, u Davida.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija