• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2020

20:06

ISPLIVALE NOVE TAJNE PORODICE ĐOGANI! Prikazan Gagijev snimak USPOMENA, jednu devojku je VERIO posle razvoda sa ANABELOM! "Žao mi je..."

Rijaliti

ISPLIVALE NOVE TAJNE PORODICE ĐOGANI! Prikazan Gagijev snimak USPOMENA, jednu devojku je VERIO posle razvoda sa ANABELOM! "Žao mi je..."

Podeli vest

Rijaliti učesnici su danas gledali uspomene Gagija Đoganija, a denser se raznežio kada se osvrnuo na prošlost.

Tom prilikom prikazani su i snimci iz privatne arhive iz perioda kada su Gagi i Anabela bili u braku i zajedno odgajali Lunu, a puštene su i fotografije Nine Đogani što je rastužilo Anabelu.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još PET DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

 

DA LI STE ČULI ZA ANU ARGENTINU?! Ona je rođena sestra MILJANE KULIĆ, zgodna plavuša - NEDAVNO JE UŠLA U OVAJ POSAO I BAŠ JE USPEŠNA! (FOTO)

 

"Nina moja, voli te majka... Sreća moja", govorila je Anabela tokom snimka i sve vreme se smeškala. Gagi je nakon snimka rekao i da je jednu od devojaka verio, ali je to na kraju puklo.

"Dopada mi se prošli moj život. Lepo je ovo videti. Tu je Lunči dok je imala par meseci, tu je moja familija cela... To je Milena i devojka moja Helena, nju sam bio verio. S njom sam bio 4 godine. Tu je i Maki, moja sadašnja devojka. Burazer je tu, Đole... Tu je i retrospektiva naših CD, mnogo hitova smo imali. "Samo u snu", te slike s prvog našeg spota koji smo radili Anabela i ja... I tako, ima tu nekih momenata i sa "Farme". Slatka je bila Luna, imala je tu dva, tri meseca... Moji iz Zemuna su je uzimali iz ruke u ruku. Žao mi je, ko ne bi voleo da brak opstane i kao moji roditelji da ostanu ceo život zajedno. Žao mi je što se to rasturilo", rekao je Gagi.

Više o RIJALITIJU OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija