• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2020

20:41

NAPUSTIO JE ZADRUGU! Više nije deo takmičenja, sada se OGLASIO - NIJE MI DOBRO... Ljudi, NISAM SVOJ! (FOTO)

Rijaliti

NAPUSTIO JE ZADRUGU! Više nije deo takmičenja, sada se OGLASIO - NIJE MI DOBRO... Ljudi, NISAM SVOJ! (FOTO)

Podeli vest

Još mu se nisu slegli utisci.

Mateja Matijević je jedan od finalista rijaliti programa "Zadruga" koji je prethodne večeri napustio Belu kuću.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

ZILHA SE OGLASILA! Prvi put nakon EDISOVOG IZLASKA - oni su sada sa FETIĆEM! Objavila SLIKU - BOMBA (FOTO)

Foto: printscreen instagram/matijevicmateja

Matijević je u "Zadruzi" ostavio nežniju polovinu Taru Simov sa kojom se nekoliko trenutaka pred izlazak posvađao, zbog čega je Simova jecala na sav glas! Sada se Matijević oglasio putem društvene mreže Instagram i svojim pratiocima se zahvalio na pruženoj podršci i pozvao ih sve da nastave glasanje za Simovu, a ovo je znak da je Mateja zaboravio na njihove nesuglasice.

SA PINKA SADA SAOPŠTILI! Produkcija se OGLASILA DAN PRED VELIKO FINALE - ZA TRI SATA... Finalisti NE ZNAJU ŠTA IH ČEKA! (FOTO)

- Hvala svima koji su bili sve vreme uz mene. Ljudi, nisam svoj, nije mi dobro, spavao sam sat vremena. Glasajte sada svi za Taru do kraja. Hvala vam svima koji ste mi pružali podršku. Volim vas - rekao je Mateja. 

Foto: printscreen instagram/matijevicmateja

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija