• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

10.07.2020

23:21

REKLI SU MI DA JE DETE UMRLO! Šok ispovest MAJINOG OCA TAKIJA: "Sanjam mog UKRADENOG ILIJU!" U suzama, DA SE NAJEŽIŠ!

Rijaliti

REKLI SU MI DA JE DETE UMRLO! Šok ispovest MAJINOG OCA TAKIJA: "Sanjam mog UKRADENOG ILIJU!" U suzama, DA SE NAJEŽIŠ!

Podeli vest

Tužna priča!

Milionski auditorijum je ostao zatečen zbog priznanja Maje Marinković da je imala brata koji je nestao davne 1993. godine.

Povodom ove potresne priče, oglasio se Majin tata, Radomir Marinkovića, koji je ispričao šta se dogodio te kobne godine.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: TV Pink printscreen

- Moja žena se porodila 2. avgusta 1993. godine i bio sam najsrećniji na svetu jer sam dobio sina! Plakao sam, jer je Maja dobila brata! Dali smo mu ime Ilija, po prazniku Sv. Ilija - počeo je priču Taki, pa nastavio:

- Sve je bilo sasvim u redu, otišli smo kući, a onda nakon 5-6 dana, Ilija je dobio temperaturicu i otišli smo u bolnicu da se beba pregleda. Jedna žena ga je odvela u drugu prostoriju, a on je plakao sve vreme, kako je odlazio sa gospođom sve sam ga slabije čuo, jer su ga odveli u drugu sobu za pregled. I od tada mu se gubi svaki trag... Rekli su mi da mi je dete umrlo, ali ne postoji nikakav papir da je mrtva beba, ja nemam taj papir da je umro. Tražio sam ga godinama, i dalje ga tražim, čak ga ima i u onim dokumetima za nestale bebe, ma svuda. - rekao je Taki i dodao: 

Foto: TV Pink printscreen

SLIKA CELE PORODICE! Edis okačio - E, OVO SU SVI ČEKALI! U njenom ZAGRLJAJU, sve je OPET U REDU (FOTO)

Strašno je! Ne prođe noć da ga ne sanjam, sanjam mog ukradenog Iliju kako mi dolazi i kako grli svoju sestru Maju. Ljudi to su strašne stvari, budim se u suzama, niko ne zna kako mi je. Nikada nisam pričao o ovome niti bih da Maja danas to nije ispričala - rekao je Taki drhtavim glasom.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija