• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2020

20:51

VELIKA TUGA! PREMINUO JE! Bivši zadrugari se OPRAŠTAJU, SVI U SUZAMA... I Dušica! Na dan FINALA ZADRUGE! Mnogi su sarađivali sa njim (FOTO)

Rijaliti

VELIKA TUGA! PREMINUO JE! Bivši zadrugari se OPRAŠTAJU, SVI U SUZAMA... I Dušica! Na dan FINALA ZADRUGE! Mnogi su sarađivali sa njim (FOTO)

Podeli vest

Sve je pogodila vest!

Od posledica koronavirusa danas je u popodnevnim časovima na Infektivnoj klinici u Beogradu preminuo poznati estradni menadžer Bor Lalević (39).

PREMINUO POZNATI ESTRADNI MENADŽER od posledica koronavirusa! OGROMNA TUGA NA ESTRADI! Mnogi pevači su sarađivali sa njim!

Nekoliko nedelja unazad lekari su davali sve od sebe da stabilizuju njegovo zdravstveno stanje, ali Bor nije uspeo da pobedi ovu bolest, detaljnije čitajte OVDE.

MINUT PRE UKLJUČENJA! Član produkcije se OGLASIO - progovorio o FAVORITIMA! Njegov je ISPAO, ALI... Večeras LUDNICA! (FOTO)

Ova vest potresla je mnoge, te su se putem Instagrama oprostili mnogi bivši zadrugari - Sloba Radanović, Rade Lazić, Pavle Jovanović i voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: instagram printscreen

Foto: instagram printscreen

Foto: instagram printscreen

Foto: instagram printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija