• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2020

11:36

JELENA PEŠIĆ NAKON ZADRUGE OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA MILJKOVIĆEM! "Da Luna nije ušla, Marko i ja bi..." (VIDEO)

Rijaliti

JELENA PEŠIĆ NAKON ZADRUGE OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA MILJKOVIĆEM! "Da Luna nije ušla, Marko i ja bi..." (VIDEO)

Podeli vest

Neće više da ćuti!

U emisiji "Narod pita" gosti su bili bivši zadrugari Iva Grgurić, Jelena Pešić i Stefan Karić, a njihov zadatak je bio da odgovore na pitanja gledalaca.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

(VIDEO) TI SI SPONZORUŠA, SA MARINKOM SI BILA ZBOG LOVE! Karić urnisao Ivu zbog njene prošlosti, a ona mu spomenula Osmana!

 

Tom prilikom je u emsiji prikazan prilog svađa Jelene Pešić i Marka Miljkovića, a ona je nakon toga prokomentarisala odnos Marka Miljkovića i nje.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Mene je to začudilo, to je isto rekla Luna. To je rekao i Marko. Ja sam Lunu pitala šta misli o meni na kraju, Marko je rekao da sam ispala džek kad su oni u pitanju. Ja sam samo Gagiju objašnjavala. Ja da uživam, ja bih drugačije radila. Ja želim da verujem da me pogrešno razumeo. Napadao me, ali na gurku. Mislim da samo nije obratio pažnju na to šta sam odgovorila. Nije deo mog karaktera, nije stil mog života, da se igram. Mogla sam i da izmislim i da slažem. Luna je bila sumnjičava, i poverovala bi. Luna je znala šta smo pričali. Nisam se zaigrala jer nisam htela da nosim to na svojim leđima. Rekla sam da od njih nema ništa, kad je bilo rasulo. Pred sam kraj sam videla emocije Markove prema Luni. Nek žive svoj život, nek se odvoje od sveta. Ja ne mogu tebi da kažem da je postola bilo kakva hemija između mene i Marka. Ja bih pukla i rekla. Mi bi ostali prijatelji do kraja. Luna mene nikad nije uvredila. Želela sam da mu priđem nekoliko puta, i prišla sam im i rekla "daj da rešimo, da ne potenciramo tu priču" - rekla je Pešićeva.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 3 godine

Losa procena Pesicka, smuvao bi se taj sa bilo kime koga moze da renda a da se ne trudi previse, jos ako je taj ili taza rendanje i platezno sposobna, veca bi trajala do poslednjeg dinara.

Mila

pre 3 godine

Nista ti ne bi mogla draga moja,jer bi te Marko prozreo i urnisao.S tobom se druzio samo da uvuce Lunu u Zadrugu.Luna.je ljubav njegovog zivota.Sam je.sve o jasnio da imas nesto sto.ga odbija.Samo cu ti.ovo.reci ,Luna. ima prelepe zube i osmeh sto Marko obozava.Mislim da si.shvatila.Devojko da se nisi kacila za price drugih niko te ne bi video.Lepuskasta si. Ali prazna.Nadji. momka,prestani da vrtis pricu o Marku.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija