• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2020

12:05

(VIDEO) ŠOK U EMISIJI! FILIP JE S TOBOM ZBOG PROCENATA, ZALJUBLJEN JE U... Iva zbog VEZE sa Đukićem na OSUDI, raskrinkana do SRŽI!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK U EMISIJI! FILIP JE S TOBOM ZBOG PROCENATA, ZALJUBLJEN JE U... Iva zbog VEZE sa Đukićem na OSUDI, raskrinkana do SRŽI!

Podeli vest

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića sinoć u emisiji "Narod pita" imali su bivši učesnici "Zadruge 3", Iva Grgurić, Jelena Pešić i Stefan Karić

Milan je pitao Ivu za promenjen način komunikacije i ponašanja otkako je izašla iz Bele kuće.

(VIDEO) ŠOK! LUNINI FANOVI SU MI PRETILI ZBOG MILJKOVIĆA! Jelena iznela istinu o njenom odnosu sa Markom, pa otkrila JEZIVE DETALJE nakon Zadruge 3!

JELENA PEŠIĆ NAKON ZADRUGE OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA MILJKOVIĆEM! "Da Luna nije ušla, Marko i ja bi..." (VIDEO)

- Zadruga me ojačala, postala sam bolja osoba. Ne želim da trpim da svako ima mogućnost da mi bilo šta kaže. Sedim dostojanstveno, nikoga ne vređam, ne vidim problem - izjavila je Iva. 

- Ne sviđa mi se cela ta priče oko Miće. Mići si trebala da se posvetiš i da mu se zahvališ, on je sa svima nama ulazio u konflikte zbog tebe. Mi pričamo o zahvalnosti, Mića je stajao uz tebe kao da si njegova. Ne možeš da porediš mene i Stefana i sebe i Miću. Mića je toliko nju štitio, i kad su stigle haljine za nas, a Iva je rekla da su sve za nju. I Mića je tad stajao uz tebe. Mića je uvek stajao uz tebe - rekao je gledalac. 

- Naravno da ne mogu, vi ste mnogo jače. Meni se zamera nešto što nema težinu. Mića je dosta toga izrekao nakon svega. On mi je i pomogao i bio uz mene, ali ne znam čime sam zaslužila samo zato što nisam našla vremena da se vidimo. Meni je rečeno da su sve haljine za mene - branila se Iva.

U program se uključila Ljiljana iz Beograda.

- Jelena, da li smatraš sebe ženom boemem? Zašto si bila u bade mantilu poslednjih par meseci? Vi ste upečatljivo limenka, cigareta, pižama i bade mantil. Da li Jelena zna šta znači boem? Imaš li svoju kafanu, svoj sto? Nijedan boem se nije popeo na sto. Ili ste boem ili kafanska devojka - rekla je gledateljka.

- Ja sam to i govorila za sebe, predstavlja sam se ženom boemom, i devojkom iz naroda. Drago mi je što su me ljudi doživeli kao i damu. To zbog garderobe, to je bio moj stil, zbog posla. To je greška, ali meni je bilo prijatno, kao da sam u svojoj sobi, imala sam takav utisak. Boem žena koja uživa u kafani, pesmi, društvu, koja uživa za svoj groš. Ja sam i veseljak - odgovorila je Jelena.

- Stefane, živ li si? Sećaš li se koliko ste se muvali ti i Iva dana? Pre tri meseca si tačno u dan rekao. Da li si rekao nekoj devojci da je lepa kad ustane? Rekao si Ivi. On i Iva imaju toliko klipova, gde se gledaju. Slaba im vajda u pravdanju. Do marta meseca, ti si Ivu nazivao svojom devojkom, zašto, a raskinuli ste u decembru? Kažeš da si Iva, u velikoj ljubavi sa Filipom? Zašto si mu rekla da ćeš ga dovesti do finala iako je folirant? Mnogo nas misli da ti i Filip igrate rijaliti i posle rijalitija. Filip je na Zadrugoviziji rekao da bi prestao da pije da bi se zaljubio u Jelenu, do tvoje pobede. Onda je rekao da se zaljubio u tebe. On je bio zaljubljen u Milicu Kemez, pa u Šopićku, posle tvojih 98% na Zadrugoviziji je rekao da je zaljubljen u tebe - rekla je gledateljka.

- Skoro mesec. Možda sam dobio pitanje gledaoca, taj broj 22 je meni čudan broj u životu. Jesam, Dijani. Vi ste baš pratili - rekao je Stefan.

- Rekla sam mu to samo da ga pecnem, jer on nije rijaliti igrač. Moguće, iz revolta, iz ljutnje - rekla je Iva.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija