• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2020

23:47

(VIDEO) OVO JE P***O SNIMAK NIKOLE OROZOVIĆA! Cela Srbija bruji - UŽIVO U PROGRAMU SVE IZNETO! Evo ko je DEVOJKA, otkrio sve!

Rijaliti

(VIDEO) OVO JE P***O SNIMAK NIKOLE OROZOVIĆA! Cela Srbija bruji - UŽIVO U PROGRAMU SVE IZNETO! Evo ko je DEVOJKA, otkrio sve!

Podeli vest

Ne želi da krije i laže!

Nikola Orozović gostuje večeras u emisiji "Zadruga - narod pita". Pored njega tu su i Branislav Radonić Brendon i Marko Đedović.

Poznato je da je novinar Marko Đedović nedavno objavio na Tviteru intimni  snimak Orozovića (koji možete pogledati OVDE), pa se u emisiji povela tema o tome.

ŠOK UŽIVO - Đedović izneo NOVE DOKAZE! Orozović je bio sa PEVAČEM?! ISPLIVAO NOVI SNIMAK - Nikola gledao dok je reper opštio sa njegovom DEVOJKOM (VIDEO)
(VIDEO) Osvanuo P*RNIĆ ZADRUGARA?! Vrela akcija BEZ ZAŠTITE, a na G*ZI... BOMBA! Đedović objavio, rešio da ga UNIŠTI!
(VIDEO) IVA DRŽI P*NIS U RUKAMA! Isplivao SNIMAK - ZINULA, PA GA UZELA! A kad je videla KOLIKI JE... Hit scena kakvu NE MOŽETE DA ZAMISLITE

- Našao si se u središtu afere. Svuda su tvoji  snimci i fotografije gde opštiš sa nepoznatom devojkom. Kako je do toga došlo? - upitao je voditelj.

- Sramota je da se devojke promovišu na takav način. Meni je to katastrofa. Nisam mogao da verujem kad sam video šta se desilo. Saznamo sam za to i u toku trajanja "Zadruge 3", Milan Milošević mi je rekao da će se o Nikoli Orozoviću govoriti i u "Zadruzi 4". To je moja stvar, mislim da svako u svoja četiri zida radi šta želi. Svoj identitet ne bih gradio na taj način, ali eto došao sam u tu situaciju - ispričao je Nikola i dodao:

Foto: TV Pink printscreen

- To je ozbiljna katastrofa, što se tiče te devojke. Priznao sam da sam to ja, ne želim da lažem. Druga strana je to izbacila, ovo je ozbiljan blam, ali šta da kažem, nisam nikome ništa loše uradio niti sam ikoga povredio.

500.000 EVRA ZA RIJALITI! Šok cifra - Miljana Kulić imala POSEBNE USLOVE, ipak, na nešto NIJE PRISTALA! Otkrila detalje UGOVORA!

- Čuo sam se sa tom devojkom. Pogledao sam klip čim sam izašao iz rijalitija. Ona je predstavljena kao bivša devojka nekog pevača. Ona je potpisala ugovor da se tako predstavi. Ja sam ovde zato što moram i zato što sam potpisao ugovor, ona nije morala tako - govorio je Oroz, a celu izjavu pogledajte u videu ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge 3" čitajte OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cane zvezdara

pre 2 godine

Ova se gazi za 50e...i ona i sestra... Ima porno snimak sa rodjenom sestrom...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija