• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2020

10:39

ZBIRKA P*RNO SNIMAKA! Orozović RASKRINKAN, uključio se ON i SVE OBJAVIO - To je bilo mešano meso, PA KO ŠTA UBODE! (VIDEO)

Rijaliti

ZBIRKA P*RNO SNIMAKA! Orozović RASKRINKAN, uključio se ON i SVE OBJAVIO - To je bilo mešano meso, PA KO ŠTA UBODE! (VIDEO)

Podeli vest

Rešio da iznese sve uživo!

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gostovali su Nikola Orozović, Branislav Radonić Brendon i Marko Đedović, a onda se uživo u program uključio i bivši zadrugar Mirko Gavrić.

ŠOK FOTO - IVA KAO OD MAJKE ROĐENA! Raširila noge, a ovo je stavila u PRVI PLAN - BOMBA! Šta će Filip reći KAD VIDI?! (FOTO)

Pozdrav za Brendona, Đedovića i mog druga Orozovića? Kako si Džoni? Jesam ja nešto slagao? Ja nemam tri života da se bavim tobom. Novinari zovu i pitaju me za komentar. Kad bi skočio sa nivoa svog ega na nivo svoje inteligencije, poginuo bi. Postoji bitna razlika između mene i tebe, o meni se priča, a ti o sebi moraš sam da pričaš. Nikola, rijaliti se završio, prekini da glumiš. Svi znamo ko si i šta si. Nema potrebe da glumiš dobricu - pričao je Gavrić i dodao:

Foto: tv pink printscreen

- Brendon ti je pomogao, pružio ti je ruku, kupi mrvice slave koje možeš do septembra. Čovek koji neće da dospeju snimci do javnosti, on se ne snima. Nikola je svoje fetiše otkrio. Potvrdio si da si snimao. Da li si mi u Zadruzi rekao da imaš zbirku svojih p*rno snimaka? Lažeš kao pas Nikola. O tome smo pričali ti i i ja, u*rao si se kao grlica. Brendon ti je bio jedini iskreni prijatelj, da nije bilo njega ne bi stigao dovde. I to sa Ivanom Krunić što montiraš napolju, to ti neće proći. I to si mi pričao za glumca, to je Đedović otkrio. Imali su jedan eksplicitniji momenat. Gospodin Vuk iz Crvenkapice može da otkrije. To je bilo mešano meso na roštilju. Bio je poslužen švedski sto, pa ko šta nabode. Ako budeš želeo da se baviš estradom, pomoći ću ti oberučke. Napravio si p*rno aferu, napravio si i gej aferu - rekao je Mirko Gavrić.

 

(VIDEO) OVO JE P*RNO SNIMAK NIKOLE OROZOVIĆA! Cela Srbija bruji - UŽIVO U PROGRAMU SVE IZNETO! Evo ko je DEVOJKA, otkrio sve!
ŠOK UŽIVO - Đedović izneo NOVE DOKAZE! Orozović je bio sa PEVAČEM?! ISPLIVAO NOVI SNIMAK - Nikola gledao dok je reper opštio sa njegovom DEVOJKOM (VIDEO)

- Pričao je da su ti snimci kod njega na lap topu. Sećam se ja te priče "od a do š" - rekao je Đedović.

- Ja sam njega podržao kad se desila s*ks afera. Mirko, hvala ti na podršci - rekao je Brendon, a Nikolinu reakciju pogledajte u videu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija