• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2020

09:18

(VIDEO) ŽELIM DA ZNAM DA LI JE SLOBA REKAO KIJI DA JE IMAO SE*S SA ANOM?! Mića osuo paljbu po Koraćevoj i ostalim zadrugarkama, ŠOK U EMISIJI!

Rijaliti

(VIDEO) ŽELIM DA ZNAM DA LI JE SLOBA REKAO KIJI DA JE IMAO SE*S SA ANOM?! Mića osuo paljbu po Koraćevoj i ostalim zadrugarkama, ŠOK U EMISIJI!

Podeli vest

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića, u emisiji "Narod pita", imali su bivši učesnici "Zadruge 3", Ana Korać, David Dragojević i Lepi Mića

U program se uključio gledalac Miki iz Vranja. 

(VIDEO) HAOS! FANOVI LUNE ĐOGANI SKINITE MI SE S GRBAČE! Mića urlao i skakao po studiju, pa ovu poruku imao za sve koji podržavaju Anabelinu i Gagijevu ćerku!

OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LUTKE! Maja Marinković promenila LIČNI OPIS - TOTALNI REMONT! (FOTO)

- Pitao bih Miću šta se on meša u vezu Anu i Davida? Hoću da pozdravim Anu - krenuo je gledalac svoje izlaganje.

- Ja sve što vidim, vidim iz svog ugla. Ja sam to kritikovao otakako je počelo. David prekida Anu i ne želi da kaže šta ima. Ana je moj drug, ja nemam problem da je branim. I kada sednem sa Kijom i sa ostalima. Njeni bivši prijatelji o njoj kažu sve. Ja Kiju mnogo volim, pozdrav za nju. Mene jako zanima da li je Ana imala s*ks sa Slobom? Želim da znam da li je Slobodan Radanović rekao svojoj bivšoj supruzi da je imao s*ks sa Anom? Kija se kune u sve da je on to njoj rekao. Ana, ti nisi nikada rekla. Ja gubim u tebe poverenje. Slobodan mi je gotivan, a vas dve ste mi drage. Predlog za produkciju je da pozove Kiju, Slobu i Anu u emisiju. Majke su trebale da vaspitavaju decu, ne da ih prave idolima. Ja ne mogu da razumem da neko uzima pare od fanova, meni je to bolesno. Fanovi skupljaju pare, kupuju escajge. Je l moguće ljudi to, da li ste vi normalni? Ukucajte bilo koji broj na 3030, i pomozite deci. Devojke se tamo j*bu bez kondoma, bez tuširanja. Vi zovete i kažete "divna je bila", u čemu je bila divna, u čemu? Da sam ja loš čovek, to je vama jasno, da su oni dobri i to vam je jasno. Ja bih zabranio svaku pohvalu - rekao je Mića.

- Ja Slobodana nisam pominjao. Ne želim da vređam Miću. Nisam ja ničiji fan, neće Mića nama govoriti šta mi da pričamo. Prvo, ja sam pozvao da kažem svoje mišljenje. Ja ću iskritikovati koga ja hoću. Ana je divna. Davide ti si dovoljno pokazao, koliki si muškarac. Ti nisi papuča. Šta su sve prošli, to govori o njihovoj ljubavi. To je njihov privatni život. Ti, Mićo, imaš britak jezik. Šta ste vas dvoje počeli da radite - zaključio je gledalac.

- Koga to više zanima? - prokomentarisala je Ana Mićina aludiranja na njenu aferu sa Radanovićem.

Sledeći put ću da vežem Anu za radijator za insta story, da bih bio in - našalio se David pa odgovorio koji biznis započinju:

- Pokrećem proizvodnju dukseva - zaključio je David. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija