• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2020

11:41

IVA NA IVICI SUZA - OTAC NE RAZGOVARA SA NJOJ ZBOG AFERE SA ŠARIĆEM! Za njene GREŠKE IZ PROŠLOSTI je prvi put čuo na TELEVIZIJI, a evo u kakvim je odnosima sa MAJKOM!

Rijaliti

IVA NA IVICI SUZA - OTAC NE RAZGOVARA SA NJOJ ZBOG AFERE SA ŠARIĆEM! Za njene GREŠKE IZ PROŠLOSTI je prvi put čuo na TELEVIZIJI, a evo u kakvim je odnosima sa MAJKOM!

Podeli vest

Šok!

Luna Đogani i Iva Grgurić gostovale su u emisiji "Zadruga - Narod pita", a tim povodom progovorile su o svim spekulicijama koje su ostale nerazjašnjene. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Iva je otvorila dušu i otkrila da li se čula sa ocem.

ŠOK! ŠUTIRAO ME JE I PLJUVAO, REAGOVALA JE POLICIJA I HITNA POMOĆ! Miljana i Zola definitivno RASKINULI! Evo šta se DESILO! (VIDEO)

- Čula sam se sa braćom i sestrom, tu je bila i moja maćeha i moj otac. Direktno sa njim nisam, to mi je krivo... Imala sam potrebu da se čujem sa njim, on je meni najbitniji pored moje majke. Ne ide, ta očinska ljubav i ta muška ljubav mi je bila najpotrebnija. Kada sam bila na video pozivu, rekla sam Antoniji, maćehi da ga pozdravi i da ga mnogo volim. Mislim da je njega pogodilo ovo sve, kao i mnogi ljudi, koje je dotuklo i koji su plakali, tako da ja njega potpuno razumem. Jedva čekam da ga vidim i da odem u Osijek. On je teška osoba, mi nismo imali toliku jaku povezanost, ja sam imala dva meseca kada su se razveli. Ja baš, baš bliske roditelje nisam imala, ali se nadam da će nakon ovoga naši odnosi biti sve češći - rekla je Iva i istakla da njen otac nije bio upućen u njene greške iz prošlosti, za šta je prvi put čuo na televiziji.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- On nije, to je njega šokiralo, ali mama jeste znala, i onda verujem da je to njemu bio šok, ali svi to trebaju prihvatiti, ja sam to prihvatila kao poruku. Ja sam to i rekla u "Zadruzi", da mladim devojkama, ženskim osobama, iako ima muških, da prosto ne skrenu tim putem, da idu i trnovitijim putem, ali će svakako bolje proći. Da im ne bude to prioritet, to je sve potrošno, a ono sve što je opipljivo, je pravo u nama.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija