• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

11:38

(VIDEO) OVO NISMO OČEKIVALI! Čolak otkrio sa kojom PEVAČICOM bi voleo da bude u vezi, a njegov izbor će vas NASMEJATI KAO NIKAD!

Rijaliti

(VIDEO) OVO NISMO OČEKIVALI! Čolak otkrio sa kojom PEVAČICOM bi voleo da bude u vezi, a njegov izbor će vas NASMEJATI KAO NIKAD!

Podeli vest

Gosti u emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Mina Vrbaški i Bane Čolak

U program se uključio gledalac Đorđe iz Batajnice. 

(VIDEO) HAOS U EMISIJI! ANABELA JE ISKORISTILA SVOJU ĆERKU! O porodici Đogani-Atijas su isplivali mnogi STRAŠNI DETALJI, a OVE reči će im dugo odzvanjati u ušima!

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA PEŠIĆEVE I KARIĆA! U zanosu - tad su bili u VEZI?! Ona mu se pribila, BLISTAJU ZAJEDNO (FOTO)

Da li možemo da očekujemo pomirenje sa Mensurom, i da li možemo da očekujemo njen ulazak u Zadrugu 4. Šta misli Bane o Ermininom pevanju?

- Što se tiče pomirenja, sve u svoje vreme. Neke stvari ne funkcionišu. Ne, što se tiče ulaska, trebalo bi da se ugojim, da sredim svoje psihičko stanje - rekla je Mina.

- Svako ima pravo da se okuša u svakom poslu. Ako želi time da se bavi, zašto da ne proba. Ermina i ja smo završili priču. Nema potrebe da nas povezuju - rekao je Bane.

Voditelj Dragan Marinković Maca pitao je Baneta sa kim bi on voleo da ga povezuju.

- Voleo bih sa Bijons da me povežu. Gledao sam njene spotove na jutjubu, svaka čast! - rekao je Bane.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija