• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

08:12

(VIDEO) DOK TI ANDREJ K**A VINKU, TI ME NAPADAŠ SA LAŽNIH PROFILA! Ermina udarila na Anabelin odnos sa Andrejem i Lunom: Takmičiš se...

Rijaliti

(VIDEO) DOK TI ANDREJ K**A VINKU, TI ME NAPADAŠ SA LAŽNIH PROFILA! Ermina udarila na Anabelin odnos sa Andrejem i Lunom: Takmičiš se...

Podeli vest

Gosti u emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnice "Zadruge 3", Anabela Atijas i Ermina Pašović

U program se uključila gledateljka Tamara iz Beograda.

ANABELA PROGOVORILA O ODNOSU SA LUNOM! "Ne poznajem je i nemam želju da se čujem sa njom" Evo šta je rekla o ZADRUZI 4!

(VIDEO) ZA LUNU SAM UZIMALA NOVAC! Anabela i Ermina UDARILE JEDNA NA DRUGU, pa otkrile ŠOKANTNE detalje o Gagiju i Andreju!

- Želela bih da pozdravim divnu Erminu, koja je šarmantna, divna, otmena, šalim se naravno. Pozdravljam Anabelu mnogo, u ime onih žena koje su samohrane majke. Bilo je mnogo teško gledati sve to u Zadruzi, pa se pitam šta se dešava sa Srbijom koja kaže deci je sve dozvoljeno. Deca prave greške i moraju biti kažnjene. Svašta imam da kažem za Lunu, ali neću jer znam da je to boli. Sećate li se Teodore i njene mame Džehve, i da napravite paralelu? Luna je imala sve da krene svoju karijeru, a Teodra je krenula iz minus beskonačnog. Teodora da li se usudila da govori preko majke? E pa dragi moji to se zove kućne vaspitanje. Miljkovića što si šutirala, ja ne znam šta bih mu uradila, ne podržavam nasilje. Kad kažu Gagi i Anabela su joj roditelji, pa nisu. Luna je bila na Gagijevoj strani, skakala je za njega. Nije isto, ova žena se tresla, bila je gladna, prebijena. To mogu da razumeju samo žene koje su prošle isto. Anabela, ne znam kako si završila u porodici koji te ne razumeju, zato i mislim da ti se sve desilo. Luna kaže "Ja sam Đogani", to je smešno. Gagi ne razume svoju prostoproširenu rečenicu. Anabela, prekini da se spuštaš na njihov nivo. I ta Ermina, nek se druži sa Miljkovićem, oni su ista fela. Đedović je obrazovan, imaš sreće što si ga imala. Imala si sreće što si imala Miću, koji je jak, koji se umešao u tu priču. Luna je iste greške pravila u sve tri "Zadruge". Ona pozdravlja Anastasiju, Anastasija se stidi. Da li bi ona smela Ceci kao Luna tebi, zamisli to, ti znaš Cecu, da li bi to moglo? - govorila je gledateljka.

- Erminu su roditelji izgubili jer nisu znali da je čuvaju. Ja sam mislila da nikad neću doživeti ovu bol. Nikome to ne bih poželela. Andreja obožava Blankica, on je baš kul tata. Ja nisam njima ispirala mozak od malena. Ermina mi je rekla da je srećna kad njen sin neće da spava kod oca. Luna mi je rekla da su te tužili za pse, oduzela ti ih je država, da te je tata isterao iz kuće i da nema gde da živi. Što si dovela pse da budu zatvoreni? Vladimir je svoje pse hranio, igrao se sa njima. Ti nisi stigla od spletkarenja. Država ti je oduzela pse, tuži te zbog njih. Uništila si dva života, nosićeš ih na životu. Moraš da piješ tablete, tek ćeš da ih piješ. Svako može da napravi prepiske, evo mogu i ja da napravim prepiske sa tvojim tatom, ili sa Titom - rekla je Anabela.

- Psi su mi kod prijateljice. Kad sam izašla sam bila sam u karantinu. Imate snimke. Trpaš svoje dete, da bi izvukla svoje d*pe. Takmičiš se sa Lunom, samo na svoje d*pe misliš. Ti čupala svoje dete. Ti mene napadaš sa lažnih profila, dok ti Andrej k*ra Vinku! Nisi znala kako se zove na početku emisije - rekla je Ermina

- Vinka je Andrejeva najbolja drugarica. Imam i sliku sa njom na Fejsbuku. Kad su deca gladna ja ne idem na Plavi most, mogu da uđem u rijaliti. O meni ljudi koji vrede govore - rekla je Anabela.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Citateljka

pre 3 godine

Bravo za Erminu neka je rekla ovom hodajucem zlu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija