• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

10:05

U RIJALITIJU SU JE JE*ALI PET PUTA! Kristijan RAZVEZAO JEZIK, pa POVUKAO RUČNU - ''Nije baš dno dna''! HTELA BRAK SA NJIM?

Rijaliti

U RIJALITIJU SU JE JE*ALI PET PUTA! Kristijan RAZVEZAO JEZIK, pa POVUKAO RUČNU - ''Nije baš dno dna''! HTELA BRAK SA NJIM?

Podeli vest

Šok detalji!

Kristijan Golubović tvrdi da je Stanija Dobrojević imala seks sa 50 muškaraca! Žestoki momak ističe da ga starleta, s kojom će se takmičiti u "Zadruzi 4", stalno napada jer je htela da se uda za njega, ali on ju je, kako kaže, odbio!

HILJADE I HILJADE EVRA ZA JEDAN UDARAC! Isplivali detalji KRISTIJANOVOG UGOVORA za Zadrugu 4! Pristao na POSEBAN USLOV!

- Stanija je bila sa 50 muškaraca! I kako ja nju da ženim?! Pa ja ne bih izabrao za suprugu ženu koja je imala tri muškarca pre mene, a kamoli 50! Cela javnost zna da je bila sa 10-15 poznatih muškaraca, što fudbalera, što pedera... Za tri rijalitija je promenila njih šestoricu - započinje priču Kristijan za Informer, a na pitanje da li je među njima i on pokušava da se izvuče:

Foto: Printscreen You Tube

- Kunem se u svoja dva deteta, neko je nju je*ao u rijalitiju. Možda sam ja. Ne sećam se, senilan sam. Ali znam da ju je jedan čovek pet puta napunio. Mogu na poligraf da odem!

KRAO SI TELEVIZORE PO GRČKOJ, dok je MOJ OTAC umirao za SRBIJU! Stanija OPLELA po Kristijanu! Traži da se oglasi NADLEŽNI SUD!

Golubović tvrdi da mu Dobrojevićeva nije oprostila što je pre pet godina, kad su izašli sa "Farme", prekinuo kontakt sa njom.
- U rijalitiju sam sa Stanijom bio u boljem odnosu nego sa drugima i ona se očigledno zaljubila u mene. Malo smo se zezali, oslobodili, ali nisam imao ozbiljnu nameru sa njom. Rekao sam joj: "Možemo mi da se prevrćemo po krevetu koliko hoćemo, ali kada izađem preko one rampe, idem svojoj kući. Svi ćete biti precrtani gumicom." Bila je u čudu. Mislila je da sam budala, degenerik, da me pale Stanije i Manije... Da ću se, kada izađem, zaljubiti u nju, davati joj sve i živeti sa njom. Ona mi čak nije ni lepa, jer je sva veštačka - priča Kristijan i dodaje da je nikad više nije pozvao niti pisao:

- Posle "Farme" joj nijednom nisam poslao poruku tipa: "Volim te", "Nedostaješ mi", "Šta radiš? Ajde da se vidimo". Da sam joj to slao, ona bi sve pustila u javnost. Neka me na poligrafu pitaju da li sam zaljubljen u nju, da li sam joj slao emotivne poruke i da li sam se nalazio sa njom i slao joj svoje fotografije. Ako je to tačno, napuštam Srbiju i nikada se ne vraćam!

Foto: tv pink printscreen


Žestoki momak otkriva kako će se ponašati prema starleti kad se suoče u "Zadruzi 4".
- Prvo ću joj očitati bukvicu i zahtevaću da mi objasni zašto je lagala o meni, je*em je u usta! A onda ću joj poručiti da za mene više ne postoji! Svima ću reći da je "stave na ignor", jer će u tom slučaju za dva meseca izaći iz rijalitija pod izgovorom da je bole jajnici ili da mora nešto da operiše. To je najbolja taktika za nju, jer ako bih se verbalno iživljavao nad njom, ona bi pukla! - kaže Kristijan.

"SAHRANIĆU SVAKOGA KO ME BUDE NAPADAO" Kristijan Golubović ŽESTOKO POTKAČIO Staniju - Ona će se UBUĐATI ako je budem ignorisao!

Golubović je na kraju neočekivano ipak spustio loptu!
- Ali nisam ja kao Lepi Mića i Zorica Marković, pa da je maltretiram. Ona jeste drolja, manipulator i materijalista, ali nije zaslužila da je verbalno urnišem. Ipak se bavi sportom, trenira, nije poročna i vaspitana je. Nije ona baš dno dna - završava priču Kristijan.


VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija