• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

11:53

PALA PRVA AKCIJA U PAROVIMA! Tek je počela sezona - ON JE POČEO DA STENJE koliko mu je prijalo! SVE JE POČELO DA PUCA! (FOTO)

Rijaliti

PALA PRVA AKCIJA U PAROVIMA! Tek je počela sezona - ON JE POČEO DA STENJE koliko mu je prijalo! SVE JE POČELO DA PUCA! (FOTO)

Podeli vest

Nisu mogli da se obuzdaju!

Marko Perović u rijalitiju "Parovi" je po četvrti put, a po svojim veštinama zavođenja rijaliti-cimerki nadaleko je poznat. Međutim, stanovnika luksuzne zemusnke vile "preduhitrila je" takmičarka Aleksandra Krstić i to prvu noć u devetoj sezoni popularnog TV formata.

NE TREBA JOJ PLEJBOJ DA SE SKINE GOLA! Stanija PUCA OD SAMOPOUZDANJA - Stavila PRST na bradavicu, a telo k'o PRAĆKA GORI! (FOTO)

Foto: Printscreen/TV happy

Perović se celom težinom bacio na krevet tik pored svojih rijaliti cimerki u želji da ga neko izmasira, a onda je to učinila Aleksandra, bez ustručavanja.

ŠOK U EMISIJI! Javio se njen POZNANIK - Bila je u ŠOKU! Družili se pre gostovanja, SAD SE PRAVI LUDA?! Ko je ovaj ČOVEK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TV happy

 

Krstićeva je bukvalno završila na njemu. Popela se na Markova leđa i pokazala svoje izvajane noge, ali i njihovu čudotvornu snagu, a Perović je stenjao od zadovoljstva i vrlo brzo je utonuo u san nakon "tretmana" rijaliti-cimerke.

VIŠE O PAROVIMA PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija