• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekipa informera

18.09.2020

07:45

GAGIJU PRETI ROBIJA AKO NE "OTKUCA" SVOG DILERA! Otkriveni novi ŠOK DETALJI hapšenja Đoganija!

Rijaliti

GAGIJU PRETI ROBIJA AKO NE "OTKUCA" SVOG DILERA! Otkriveni novi ŠOK DETALJI hapšenja Đoganija!

Podeli vest

Šok za sve!

Gazmen Đogaj (49), poznatiji pod nadimkom Gagi Đogani, završiće na robiji ako ne otkrije policiji ko mu je prodao dva paketića kokaina, s kojima je uhapšen preksinoć u Zemunu kod Pupinovog mosta.

Foto: TV Pink printscreen

Poznati denser i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" pravdao se nakon hapšenja da je droga samo za ličnu upotrebu i da nije hteo da je preproda. On je odmah nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, a kesice sa sumnjivim prahom poslate su na veštačenje kako bi se nedvosmisleno utvrdilo da je reč o kokainu.

ANABELA SE OGLASILA NAKON HAPŠENJA GAGIJA ĐOGANIJA! Kratko i jasno poručila OVO!

- Protiv Đogaja je podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, na osnovu člana 246a, za šta mu preti novčana kazna, ili do tri godine zatvora. Na osnovu tog člana zakona, Đogaj može izbeći zatvorsku kaznu ako otkrije policiji od koga je kupio drogu. Sad se čeka da se završi veštačenje droge, a nakon toga Treće osnovno tužilaštvo pozvaće densera na saslušanje, pa ćemo videti šta je odlučio i da li će otkriti svog dilera - rekao je naš izvor.

Foto: TV Pink printscreen

Gagi Đogani je, inače, bio psihički slomljen kad su ga policajci iz Zemuna doveli u stanicu.

- Pravdao se da je u teškom psihičkom stanju nakon izlaska iz "Zadruge" i da nije mogao da izdrži bez kokaina. Rekao je i da mu je žao, jer se jedva izlečio od droge, a sad je opet poklekao - ispričao je naš izvor.

Đogaj se potom, nakon izlaska iz zemunske policijske stanice, oglasio na Instagramu.

UPAO SAM U PROBLEME! Nakon HAPŠENJA I PRIVOĐENJA U POLICIJSKU STANICU, OGLASIO SE Gagi, evo šta se dešava! (FOTO)

- Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju - poručio je Gagi.

Međutim, članovi porodice Đogaj burno su reagovali na vest da je Gagi uhapšen s drogom.

Hamit Đogaj, poznatiji kao Đole Đogani, rešio je da se ogradi od postupaka svog mlađeg brata Gazmena.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja svoju porodicu čuvam, a sve članove familije, koja je zaista velika, volim i poštujem, a ukoliko sam u mogućnosti, pomognem ili dam savet i želim im svako dobro... Nikoga se ne odričem, ali želim da se ogradim od svih postupaka i dela koja su učinili drugi. Tu sam i spreman sam da odgovaram samo za svoja dela... - poručio je Đole.

Đoletov i Gagijev bratanac Bajrus Đogaj, koji se predstavlja nadimkom Baki B3, takođe smatra da svako odgovara za svoje postupke.

- Gagi nije mali, ima svoj život i radi šta želi, pa tako i odgovara za svoje postupke - rekao je Bajrus.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 

BONUS VIDEO:

10 GODINA SAM MU BILA LJUBAVNICA, A SAD BIH MU RAZBILA GLAVU! Pevačica Ljupka Stević u napadu besa uništila automobile policijskog generala!

IZNURENA LJUPKA U NERVNOM RASTROJSTVU! Pola ruke u zavoju, a oči pune suza! Potpuno SLOMLJENA!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija