• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs, Informer.rs

22.09.2020

12:10

KONAČNO GA JE DOBILA! Gagiju BLOKIRALI KARTICE, SKINULI 2,3 MILIONA za ALIMENTACIJU, a sada se oglasila Anabela, sve POTVRDILA!

Rijaliti

KONAČNO GA JE DOBILA! Gagiju BLOKIRALI KARTICE, SKINULI 2,3 MILIONA za ALIMENTACIJU, a sada se oglasila Anabela, sve POTVRDILA!

Podeli vest

Atijasova je dobila nakon 10 godina ono što je tražila.

Kako pišu domaći mediji, Gagiju Đoganiju je sud navodno skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas. Pevačica je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju, a kako se navodi, sud je presudio u njenu korist.

SLAVLJE U DOMU LEPE BRENE! Pevačica objavila LEPE VESTI, komentari samo PLJUŠTE! Danas je sve u znaku ljubavi i radosti (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

EKSKLUZIVNO! Ljupka Stević piše knjigu u kojoj će izneti SVE DETALJE veze sa generalom Simićem! Evo šta planira da OBJAVI!

- Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro - rekao je Gagi, dok sa druge strane Anabela kaže da joj je svega dosta.

- Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu - rekla je Anabela.

Anabela se sada oglasila, pa otkrila da li je tačno da je dobila novac za alimentaciju. 

- Istina je da sam dobila alimentaciju za Ninu - rekla nam je kratko Anabela, a da li ovo implicira da joj Gagi još uvek duguje novac za Lunu, na to pitanje za sada nemamo odgovor.

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
22cm

pre 3 godine

Haaha, ako je on ovo uspeo da sroči ja mu dam 2,5 !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija