• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

09:05

UMRO JOJ MUŽ OD GLADI I NEMAŠTINE! Bila je u Zadruzi, BORILA SE ZA SEBE I ĆERKU, a njega je ''ODNEO'' KOBAN POROK!

Rijaliti

UMRO JOJ MUŽ OD GLADI I NEMAŠTINE! Bila je u Zadruzi, BORILA SE ZA SEBE I ĆERKU, a njega je ''ODNEO'' KOBAN POROK!

Podeli vest

Tuga!

Život pevačice Snežane Mišković svojevremeno bio je tema javnosti. Pevačica specifičnog glasa briljirala je na sceni svojim nastupima i talentom, ali iza scene odvijala se neka druga priča. Naime, Viktorija je 1982. godine rekla sudbonosno "da" momku sa kojim se zabavljala tek deset dana, a onda su se njeni snovi srušili kada je saznala istinu.

(18+) SKROZ GOLE FOTKE ZADRUGARA - Kad vidite njegovu ALATKU... ZAPREPASTIĆETE SE! Ušao kao ŠMEKER i drug poznatih, a kad se SKINE...

Foto: Printscreen You Tube

Problemi su gotovo odmah počeli, pričala je Viktorija, a on je, kako je izjavila svojevremeno za medije, između nje i heroina izabrao heroin. Iako se nadala da će se stvari promeniti, zadao joj je velike probleme kao što je bio njegov nestanak, kada se nije oglašavao, a zapravo se krio zbog dugova.

JA O NJEMU SVE NAJBOLJE MOGU DA KAŽEM! Kakav obrt - Ljupka Stević počela da se IZVINJAVA U EMISIJI! Šokirala IZJAVOM!

Tek 2011. godine Viktorija saznaje da se je njen bivši suprug preninuo od hladnoće i gladi kao beskućnik gde je droga uzela danak, prenosi Blic.rs

Foto: printscreen

Viktorija ni sa drugim mužem nije imala sreće, sa bivšim drugim suprugom trajala je borba za starateljstvo nad maloletnom ćerkom Tarom.Nekoliko puta ućestvovala je u rijalitijima kako bi zaradila novac za ćerku i sebe, a jedan od njih je bio rijaliti program "Zadruga".

VIŠE O ZADRUZI 4 PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija