• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

07:16

(VIDEO) PSOVAO SI JE, A SADA...Miljana izvela Mišela sa žurke da pričaju! A onda je došla Marija i napravila PRAVI DŽUMBUS!

Rijaliti

(VIDEO) PSOVAO SI JE, A SADA...Miljana izvela Mišela sa žurke da pričaju! A onda je došla Marija i napravila PRAVI DŽUMBUS!

Podeli vest

Tokom žurke, Miljana Kulić je izašla sa Mišelom Gvozdenovićem, sa kojim je od samog početka "Zadruge 4" imala problema, jer je on iznosio sve detalje, problema koje je imao sa njom u prošlosti

U jednom trenutku, Miljana je prišla Mišelu i zamolila ga da izađu i porazgovaraju, što je on prihvatio.

- Šta ti radiš ovde? Kažeš kako ti smeta a sada pričate, jer to znači da ste se pomirili? Ti si je psovao, a sada pričate - napala je Marija Mišela.

- Da mi sada samo razgovaramo, i normalno. Psovala je i ona mene, ali sada je normalno pričamo. Mi nikada nismo bili prijatelji, imali smo razne probleme. Pozvala si me da izađem i ja sam izašao. Mi do kraja rijalitija nećemo biti prijatelji. Biti prijatelj sa nekim je jako veliko. Ti moraš da pitaš svoju majku, da li možeš da mi se obratiš - rekao joj je Mišel.

- Mišel mi možemo da budemo drugari, ja ne znam zašto si rekao da ne možemo da budemo prijatelji? Ja ću tebe uvek pitati da razgovaramo, zanimljiv si mi za razgovor. Mišel ti si jako ograničem! Želela sam da pričamo normalno - rekla je Miljana.

Miljana je tokom razgovora pitala Mišela: Zašto je prepotentan i zašto ne može da je pogleda u oči?

- Nije lepo da me Marija napada. Tvoja majka tebe pita zašto sediš ovde, ali upravo je to problem. Ja nemam problem sa njom, ali ona ima sa mnom. Najgore je što hoću da te saslušam, pa ispadam crna ovca. A, ja tebe mogu da pogledam u oči! - rekao je Mišel.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija