• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2020

12:48

GUŠILA SE U SUZAMA - DOTUČENA! Paula progovorila o ODNOSU sa Anđelom: Bilo je samo pipkanje po grudima... RASKINULA sa Franom, pa otkrila OVO! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

GUŠILA SE U SUZAMA - DOTUČENA! Paula progovorila o ODNOSU sa Anđelom: Bilo je samo pipkanje po grudima... RASKINULA sa Franom, pa otkrila OVO! ŠOK! (VIDEO)

Podeli vest

Nije joj lako...

Paula Hublin razgovarala je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem i tom prilikom progovorila o odnosu sa, sada već bivšim dečkom, Franom Pujasom. 

Foto: TV Pink printscreen

- Fran i ja smo sada prekinuli. Anđelo mi je prijao zato što mi je pružao pažnju. Bilo je sve super, dok nije iskrsao onaj problem, kada je rekao da se povlači zbog Frana. Ja sam znala da je to izgovor, pa kad je započeo sa Ivanom, precrtala sam ga. Što se Ivane tiče, prenaglila je, treba ići srcem, a ne slušati druge zadrugare. Videla sam da je malo tužna, ali to morate pitati njih, protiv te devojke nemam ništa - rekla je Paula i dodala:

- To sa Franom je bila kriza, falila mi je pažnja u našem odnosu. Nije istina da sam se pomirila sa njim, zato što sam bila povređena od strane Anđela. Ne mogu biti povređena, ako ga ne volim, sa Anđelom sam najbliže imala neko pipkanje po grudima. Nadala sam da će se Fran promeniti kada se pomirimo. Ali ne ide, oboje smo depresivni, baš smo sada popričali i... - pričala je Paula kroz suze.

Foto: TV Pink printscreen

- Nekad stavim na vagu dobre i loše stvari, ali nisam mogla naći dobre stvari. Teško mi je, jer sam ulagala u nas sve i sad vidim da je sve to za džabe, nije vredelo. Samo sam mu želela pokazati da nije sve tako crno, da ga neko voli i da će ga to motivisati da promeni svoj način života i makne se tog lošeg i poroka - nastavila je Paula.

Ona je dodala kako smatra da postoji mogućnost da je Fran ponovo udari, ali i da sve radi sa namerom.

- Rekla sam mu pre da nikada ne pominje da se drogirao zbog mojih, ali i njegovih. On je mene krenuo blatiti, pa sam mu u krevetu rekla "Nemoj da počnem ja da pričam". To je bilo u svađi - rekla je Paula i dodala:

- Što se Anđela tiče, gledam ga kao i bilo kog drugog zadrugara i Fran sve to koristi, jer on provodi vreme sa njim, a meni je zamerio da mu smeta kada Anđelo priđe nama - nastavila je Paula.

Foto: printscreen/tvpink

Primetno je da se Paula i nova zadrugarka Hana već poznaju, a ona je sada progovorila i o tome:

- Samo je pomenula Tomovića, Matoru i mene u nekom negativnom kontekstu, pa mi nije bilo jasno zašto. Pričaću sa njom o tome, jer se poznajemo iz nekih izlazaka. Nismo bile bliske, niti se družile, ali Fran jeste. Pre nego smo mi bili zajedno, oni su se družili, pa mi je pričao neke stvari o njoj. On se šokirao kada je video. Ne želim pričati kakve mi je stvari pričao o njoj, stvarno neću reći - rekla je Paula.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija