• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2020

10:58

TOMA OTKRIO ŠTA SE DESILO U WC SA MILICOM KEMEZ: Nisam želeo da uđe, ali sve se čuje! Nadežda ga je zbog toga OSTAVILA, a on je sada progovorio o SVEMU! (VIDEO)

Rijaliti

TOMA OTKRIO ŠTA SE DESILO U WC SA MILICOM KEMEZ: Nisam želeo da uđe, ali sve se čuje! Nadežda ga je zbog toga OSTAVILA, a on je sada progovorio o SVEMU! (VIDEO)

Podeli vest

Otvorio dušu!

Toma Panić je u razgovoru sa Paulom Hublin otkrio šta se desilo u wc-u sa Milicom Kemez.

Podsetimo, zbog ovoga je Nadežda odlučila da stavi tačku na odnos sa Panićem (više o tome pročitaje ovde).

Foto: printscreen/tvpink

- Ja sam ušao zbog žene i deteta! Nije mi jasno što je tako odreagovala i što se peca. Udaljio sam se od Milice, a onda shvatim da je problem druga devojka. Radi se o Dragani. Razumem kako možda izgleda, ali zamisli da ja ovde imam sa nekom devojkom nešto, a imam ženu i decu kod kuće - rekao je on iskreno.

- Top ti je žena, zaista! Kada se juče oglasila i rekla to... Žena sve oseti, možda tu ima nečega - nadovezala se Paula.

Foto: Printscreen TV Pink

- Stvarno mi je žena top, ja to znam. A znaš kako tek peva! Sad je izbacila pesmu, hit je. Mada bih joj rekao da ne radi to, dok ne bude sve gotovo, i spot i sve. Ali nema veze. Ne postoji ništa ovde, ja nemam ni sa jednom devojkom ništa, mogu da se šalim, ali ništa više. Ja sam otišao u WC i Milica je došla za mnom. Nisam želeo da uđe, jer sam bio u boksericama, a ona je ispitivala "što?" Sve se čuje, sve znam! - rekao je Toma.

- Kada uradim nešto konkretno, onda možeš da mi kažeš! Ljubomorna je ona, a ljubomoran sam i ja. Ona čuva dete, a ja sam ovde ušao zbog novca - nastavio je Toma.

VIŠE O ZADRUZI 4 PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija